21.05.2022-14:37 (Son Güncelleme:15.07.2022-16:00)
>

Süper Lig'de geride kalan sezon etkisiz bir görüntü çizen Beşiktaş gelecek sezon transfer planlamaları kapsamında Rumen futbolcu Florin Tanase ile yakından ilgileniyor. On numara pozisyonunda oynayan 27 yaşındaki futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

1

Transfere hız verdiler


Beşiktaş geride kalan sezon istediği başarıyı elde edemedi. Siyah beyazlılar bu nedenle gelecek sezon için transfere hız vermiş durumdalar. Takımda gündeme gelen isimlerden birisi de Tanase oldu.

2

Teknik adam özellikle istedi


Siyah beyazlılarda Teknik Direktör Valerien Ismael'in oyuncunun kadroya katılmasını çok istediği aktarılıyor.

3

Yönetimle görüştü


Gelecek sezon için transfer hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta oldukça sürpriz gelişmeler yaşanmakta. Siyah beyazlıların son olarak transferde gündemine aldığı isim ise Florin Tanase oldu. Rumen futbolcunun transferi için Valerien Ismael'in yönetimle özel olarak görüştüğü ise gelen başka bilgiler arasında bulunuyor.

4

Kiralık düşünülüyor


Beşiktaş'ın Rumen oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü transferde bir başka önemli ayrıntı olarak göze çarpmakta.

5

Kulübü teklife sıcak bakmıyor


Fakat oyuncunun takımı Steaua Bükreş'in ise 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu kiralama sıcak bakmadığı da haberin detaylarında yer almakta.

6

Taliplisi çok


Diğer yandan yıldız futbolcuya Avrupa, Çin, Körfez ülkeleri ve ABD'den teklifler olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle oyuncunun transferinde Beşiktaş'ın hızlı davranmak istediği belirtiliyor.

7

Hagi'nin akademisinde büyüdü


Beşiktaş'ın transferde ilgilendiği Rumen efsane Hagi'nin takımı Academia'da yetişti. Ardından ise Romanya'nın Viitorul takımına transfer oldu. Sonraki durağı ise ülkenin Voluntari takımı oldu. Performansıyla dikkat çeken yıldız isim son olarak ise FCSB'ye transfer oldu.

8

Çok yönlülüğü dikkat çekiyor


Ana mevkisi on numara olan oyuncu yan mevki olarak ise sol kanat ve santrafor olarak görev alabiliyor. Futbolcunun çok yönlü olmasından dolayı Teknik Direktör Valerien Ismael'in oyuncuyu takımına katmayı çok istediği aktarılmakta.

Beşiktaş gelecek sezon için transferde gündemine Florin Tanase'yi aldı!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR