05.10.2020-12:18 (Son Güncelleme:10.09.2021-14:55)

Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin geçen aylarda çocuk krizi yaşadığı medyada gündem olmuştu. Olaya Kubilay Aka'nın da dahil olmasıyla birlikte samimi fotoğrafların nedeni sorgulanıyor...

1


Bensu Soral 2 Şubat 1991 Bursa doğumludur. Bir süre modellik yapan Soral, oyunculuğa geçtikten sonra modelliği bıraktı. 29 Eylül 2018 yılında Hakan Baş ile yollarını birleştirdi.

2


Pandemi sürecinde sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Bensu Soral, grafik yeteneklerini de takipçileriyle paylaşıyordu.

3


Güzel bir evliliği olduğu düşülen Baş çifti geçen haftalarda, çocuk krizi ile gündeme geldi. Çifte nazar değdi düşünülürken bir kriz de dizi partneri Kubilay Aka'dan geldi.

4


Show Tv de Kubilay Aka ile başrollerini paylaştığı "Cam Tavanlar" dizisi 8 bölüm yayınlandıktan sonra, final kararı aldı. Yayın döneminde set hallerini sosyal medya hesaplarından paylaşan ikilinin uyumu da dikkatlerden kaçmıyordu.

5


Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin evliliklerinin sansasyonel bir dönemde olduğu konuşulurken Kubilay Aka ile çekilen samimi fotoğrafları aldatma iddialarını gündeme getirdi.

6


Gece saat 12 civarında ikilinin omuz omuza çekilen görüntüleri medyaya bomba gibi düştü. Kireçburnu' nda bir binanın çatı katında çekilen bu görüntüler büyük yankı uyandırdı.

7


İhanet iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt veren Soral, eşinin de bilgisi dahilinde arkadaş ortamında görüştüğünü belirterek, evliliklerinde sorun olduğu ve anlayış beklediklerini dile getirdi.

Bensu Soral ile Hakan Baş İlişkisine Kubilay Aka Krizi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye Sertab Erener ile Eurovision sah...

Ezel'in kadrosu yıllar sonra bir arada:...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Acun Ilıcalı acı haberi sosyal medyadan...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Çiçeği burnunda anne Eda Ece, kızı Mina...

Seda Sayan’ın 4 aydır neden otelde yaşad...

Ezgi Mola'dan Masumlar Apartmanı itirafı...

Doğuma günler kala evlenen ünlü oyuncu G...