06.11.2019-16:11 (Son Güncelleme:06.11.2019-16:09)

Bella Hadid’in Yüz Şişkinliğine Çözümü

Dünyaca ünlü ve dünyanın en güzel kadınlarından Bella Hadid, güzelliğinin bir sırrını daha paylaştı. Yüzdeki şişkinlik ve yorgunluk izlerinin yok olmasını böyle sağladı.

Bella Hadid, güzelliği ile ilgili bir tüyo paylaştı. Dünyaca ünlü makyaj artisti Sam Visser’ın da onayladığı bu yöntem çoğu sorununuzu çözüyor.

BELLA HADİD’İN YÜZ ŞİŞKİNLİĞİNE ÇÖZÜMÜ

Geçtiğimiz gün uzun bir New York uçuşunun sonrasında çekime dahil olan Bella Hadid, kamera arkası pratik bir güzellik tüyosunu bizimle paylaştı. Yükselen makyaj artisti Sam Visser’ın da favorisi olan bu tüyo göz altı ödemleri, yüzdeki şişkinlik ve yorgun bir cilt için muhteşem! Bella’nın sırrını uzaklarda aramanıza gerek yok: Bir kalıp buz bütün bu problemlerin çaresi olabilir. Ciltteki inflamasyonu hızla azaltan buz küplerini siz de Bella gibi kontür alanlarınıza sürerek yüz hatlarınızı daha fazla biçimlendirmek için de kullanabilirsiniz. Kan dolaşımını hızlandıran bu soğuk baskı, matlaşan, cansızlığını yok eden ve yorulan ciltleri de anında canlandırıyor, aynı zamanda da gözenekleri sıkılaştırıyor. Sam Visser’ın yüz hatlarına göre biçimlendirdiği buzlarla daha etkili bir uygulama sağlayan Bella’dan öğrenmemiz gereken çok şey mevcut!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr