05.05.2024-10:16 (Son Güncelleme:05.05.2024-10:16)

BAYKAR’dan büyük jest: Çalışanlarına 50 maaşa kadar kar payı verdi

Savunma sanayii şirketi BAYKAR, ihracattan elde ettiği karı, çalışanlarına 50 maaşa kadar pay olarak dağıttı.

Yaptığı ihracatlarla beğeni toplayan BAYKAR, çalışanlarına takdir edilecek bir jestte bulundu. Şirket, BAYKAR'da altı yıldan fazla süredir çalışan veya iki yıldan uzun bir süredir birim sorumlusu olarak görev yapan çalışanlarına 50 maaşa kadar kâr payı bonusu dağıttı. BAYKAR'ın çalışanlarına kâr payı bonusu dağıtma kararı, Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar tarafından personele gönderilen bir mektupla duyuruldu.

Çalışanlarına 50 maaşa kadar kar payı verdi

Akşam’da yer alan habere göre; Mektubun altına imzalarını atan Bayraktar kardeşler, şu ifadelere yer verdiler:


"Firmamızın kazancının bir kısmını, altı yılın üzerinde bu yolda emek vermiş veya birimlerimizde sorumlu olarak görev yapan, omuz omuza yol yürüdüğümüz siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her birinizle iftihar ediyor, emekleriniz ve kararlı duruşunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle dava arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz.

Yıllardır omuz omuza çalıştığımız müessesemizin sahibi ve emektarları sizlersiniz. İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımız olmuşsunuz... Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Desteğiniz, yol arkadaşlığınız için en kalbi duygularımızla selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz."

kursat@haber365.com.tr