02.05.2024-11:47 (Son Güncelleme:02.05.2024-17:40)

Bayer Leverkusen Fenerbahçe’nin iki yıldızı için geliyor: Toplam 40 milyon euro bekleniyor

Bundesliga’da şampiyon olan Bayer Leverkusen, yeni sezonda Fenerbahçe’nin iki yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti. İddiaya göre Alman devi iki futbolcu için 40 milyon euro ödemek zorunda.

Almanya’da yıllar süren Bayern Münih hegemonyasına son vererek şampiyon olan Bayer Leverkusen, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Alman ekibi, Fenerbahçe’nin iki milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek’i renklerine bağlamak için sarı lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor. İddiaya göre Fenerbahçe, iki futbolcu için Leverkusen’den en az 40 milyon euro isteniyor.

Bayer Leverkusen Fenerbahçe’nin iki yıldızı için geliyor

Fenerbahçe'de bu sezon performanslarıyla Avrupa'nın dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Buna göre, Bayer Leverkusen'in, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'e ilgi duyduğu ve bu iki futbolcuyu yakından takip ettiği öne sürüldü. Sabah gazetesinin haberine göre, Xabi Alonso'nun yönettiği Leverkusen'in, özellikle Ferdi Kadıoğlu'nu takımına katmayı istediği belirtiliyor. Leverkusen'in İsmail Yüksek'i ise geçen sezon da izlediği ifade edildi.


Toplam 40 milyon euro bekleniyor

Fenerbahçe'nin ise Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için toplamda 40 milyon euro talep ettiği belirtildi. Sarı-Lacivertlilerin Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon, İsmail Yüksek için ise 15 milyon euro istediği kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 47 maçta görev alırken 3964 dakika sahada kaldı ve 3 gol atıp 5 asist yapma başarısı gösterdi. İsmail Yüksek ise aynı sayıda maçta 3555 dakika süre alırken, 1 gol atmış ve 6 asist yapmıştı.

kursat@haber365.com.tr