06.05.2024-17:03 (Son Güncelleme:06.05.2024-17:03)

Basketbolda sezonun son maçı: Anadolu Efes Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 30. haftanın ve sezonun son maçında Anadolu Efes ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. Peki Anadolu Efes Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon bugün oynanacak Anadolu Efes Bursaspor maçı ile sona erecek ve Play-off mücadeleleri başlayacak. Liderliğini sürdüren Anadolu Efes ile Play-off hattına girme amacı taşıyan Bursaspor’un nefis mücadelesi öncesinde spor severler maçın yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor.

Anadolu Efes Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 30. haftanın ve sezonun son maçında Anadolu Efes ile Bursaspor bugün saat 18.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak. Mücadele Bein Sports 5’te ekranlara gelecek.


Anadolu Efes, Tomislav Mijatovic'in liderliğinde kendi sahasında Serhan Kavut'un takımı Bursaspor İnfo Yatırım'ı ağırlayacak. Son maçında Darüşşafaka deplasmanında 74-87'lik bir galibiyet elde eden Anadolu Efes, formunu korumak istiyor. Bursaspor ise Petkim Spor'u deplasmanda 78-94 yenerek moral bulmuştu.

kursat@haber365.com.tr