26.07.2022-15:07 (Son Güncelleme:26.07.2022-15:07)
>

Kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile dünya evine giren Gupse Özay, hamileliğini duyurmuştu. Doğuma günler kala kamera karşısına geçen Gupse Özay’dan gelen haber yürekleri ağza getirdi.

1

Tatile çıktı


Kız bebek bekleyen Gupse Özay, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte kafa dinlemek için tatile çıktı. Karnı burnunda kamera karşısına geçti.

2

Arkadaşlarıyla poz verdi


Öykü Karayel, Engin Öztürk, Önder Öztarhan, Melikşah Altuntaş ve Sarp Apak gibi ünlülerin de yer aldığı o fotoğraflarda Özay’ın karnının büyüdüğü dikkat çekti.

3

arnı dikkat çekti


Hamileliğinin son zamanlarını yaşayan Gupse Özay’ın o pozları hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. Binlerce beğeni ve yorum geldi. Ancak karnının bu büyüklüğü Gupse Özay'ın erken doğum yapacağını düşündürdü. Bu durum korku dolu anlar yaşattı.

4

Bİnlerce yorum geldi


Can Bonomo, Songül Öden, Açelya Akkoyun, Büşra Pekin, Sinem Kobal, Başak Dizer, Esra Erol, Mert Öner, Hülya Duyar ve Esra Ruşan gibi birçok ünlü isim paylaşıma yorum yaptı.

5

Bebek beklediğini duyurmuştu


Gupse Özay bebek beklediğini “'Yoksun da yoksun...' deyip, duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani... Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok...” sözleriyle duyurmuştu.

6

Barış Arduç'un bebek açıklaması


Barış Arduç daha önce bebek sorularına "Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye'de doğar çocuğumuz." yanıtını vermişti.

7

Gupse Özay'ın açıklaması


Gupse Özay’da bu konuşmaların üzerine "Anne olmayı çok istiyorum." sözlerine yer vermişti. Gupse Özay'ın bu sözleri dikkat çekmişti.

8

Evlilik açıklaması


Diğer yandan Barış Arduç, "Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok." demişti.

Barış Arduç'la evli olan Gupse Özay karnı burnunda kamera karşısına geçti! 8 aylık hamile oyuncunun o hali hayranlarını şoke etti
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Yunus Emre Nefise'yi kucakladı, Aleyna ç...

Survivor'da düello sonrası büyük kavga:...

Ünlülerin estetiksiz halleri

Gizem Karaca'dan ortalığı karıştıran ''ö...

Ünlü oyuncu annesini dövdü! Magazin düny...

Survivor Aleyna, Batuhan'ın kardeşi hakk...

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım canlı yayında...

Çiçeği burnunda anne Eda Ece, kızı Mina...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...

Doğuma günler kala evlenen ünlü oyuncu G...