19.01.2022-09:43 (Son Güncelleme:05.07.2022-12:55)
>

Galatasaray'ın Barcelona'dan Inaki Pena'yı kiralamasının ardından Barcelona'dan Danimarkalı futbolcu Martin Braithwaite ile de ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Barcelona Başkanı Laport ise bu transfere olumlu bakmakta.

1

Danimarkalı yakından takip ediliyor


Sarı kırmızılıların, Barcelona formasını terleten Danimarkalı oyuncu Martin Braithwaite ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

2

Teknik adamın gözünden düştü


Bu sezon Kaatalan ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan futbolcunun takımın teknik direktörü Xavi Hernandez'in de gözünden düştüğü belirtiliyor.

3

Yakından ilgileniyorlar


Barcelona'nın gözden çıkardığı futbolcu ile sarı kırmızılıların oldukça yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

4

Kadrosuna getirmek istiyor


Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent'in eski kulübü Barcelona ile olan sıcak ilişkileri aracılığı ile Danimarkalı yıldız futbolcuyu kadrosuna getirmek istediği aktarılıyor.

5

Olumlu gelişmeler transfere yansıyacak


Ayrıca takımın başkanı Laport'un Galatasaray'ın Pena transferindeki gelişimi görmesinden oldukça memnun olduğu ve bu transferle gelişen iki takım arasındaki ilişkiler nedeniyle Braithwite transferini de onayladığı aktarıldı.

6

Oyuncunun bu sezonki performansı


Bu sezon La Liga'da sadece 3 karşılaşmada oynayan futbolcu 2 gol ve 1 asistlik bir performans gösterdi.

7

Beklentinin altında kaldı


Geçen sezon 18 milyon Euro karşılığında Leganes'ten Katalan devine gelen 30 yaşındaki futbolcu beklentilerin oldukça altında bir performans sergiledi.

8

Kiralık olarak gönderilmesi gündemde


Yeni transfer yapmak için maaş bütçesini boşaltmak isteyen Barcelona yönetiminin Danimarkalı futbolcuyu kiralık olarak göndermek istediği ifade edilmekte.

9

Milli takımının formasını terletiyor


Futbolcu güncel olarak Danimarka Milli Takımı'nın futbolcusu olarak bulunuyor.

Barcelona Başkanı Laporta, Martin Braithwaite'nin Galatasaray'a transfer olmasına onay verdi!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR