07.05.2024-17:32 (Son Güncelleme:07.05.2024-17:32)

Bahar dizisi bugün var mı? Show TV Bahar bu hafta yok mu, neden yayınlanmayacak?

Show TV’de yayınlanan Bahar dizisinin yeni bölümü ile ilgili sosyal medyada dolaşan iddiaların ardından izleyenler tarafından Bahar dizisi bugün var mı? Show TV Bahar bu hafta yok mu, neden yayınlanmayacak? gibi sorularla araştırmalar yapılıyor. Konu hakkında son açıklama başrollerden Demet Evgar’dan geldi. İşte detaylar…

Her hafta Salı günleri Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinin yeni bölümünün 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 20.00’de izleyenlerle buluşması bekleniyordu. Ancak sosyal medyada dolaşan bazı iddialara göre dizinin yeni bölümü bugün ekranlarda olmayacak. Konu hakkında dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar’dan açıklama geldi. Peki Bahar dizisi bugün var mı? Show TV Bahar bu hafta yok mu, neden yayınlanmayacak?

Show TV Bahar bu hafta yok mu, neden yayınlanmayacak?

Bu hafta izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Bahar dizisi, yeni bölümüyle heyecan dolu anlar yaşatacak. 14 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de başlayacak olan 11. bölüm, seyircilere soluksuz bir izleme deneyimi sunacak. Sosyal medyada dolaşan söylentilere rağmen, resmi yayın akışıyla Bahar'ın yeni bölümünün ekrana geleceği kesinleşti.

Başrol oyuncusu Demet Evgar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir oyuncunun hastalanması sebebiyle yeni bölümün bir hafta gecikmeli olarak yayınlanacağını duyurdu.


Bahar dizisi son bölümde neler oldu?

Timur, ailesiyle olan dengeyi korumaya çalışırken Bahar, herkes için büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Timur ile Bahar'ın ilişkisi ortaya çıkar ve Rengin, yaşadığı hayal kırıklığıyla kendisi ve Parla için doğru olanı yapmaya çalışır. Evren, hastaneye gelen çekim ekibi sayesinde büyük bir sorumluluğun altına girer. Bahar, bu sorumluluğu üstlenmeye karar verir ve Timur'u uyarır. Çekim ekibi, hastanede tuhaf anlara tanıklık eder. Timur, ailesiyle olan dengeyi sağlarken, Bahar herkes için büyük bir sürpriz hazırlığında.

kursat@haber365.com.tr