23.02.2022-11:42 (Son Güncelleme:28.02.2022-17:37)

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile yollarını ayıran Fatih Terim ile ilgili ünlü spor yazarından ilginç bir öneri geldi.

1


Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile yollarını ayıran Fatih Terim ile ilgili ünlü spor yazarından ilginç bir öneri geldi.

2


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yaşanan kötü gidişatın ardından haftalar önce görevine son verilen Fatih Terim, halen sessizliğini koruyor.

3


Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, bu hafta yazmış olduğu köşe yazısında eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili olarak söylediği sözlerde ;

4


Atilla Gökçe : Fatih Terim hocamız her şeyden elini ayağını çekse… Memleketin ya da dünyanın gizli güzelliklerinden birinde inzivaya çekilse, kendini çiçeğe-böceğe, torunlarına verse…

5


Atilla Gökçe : Yine de Türk futbolunun kahramanıdır. Kitaplar, ansiklopediler, dijital platformlar onun başarı öykülerini yazacaktır, hiç kuşkusuz.

6


Atilla Gökçe : Artık sağlıktan başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Ama yine de yapması gereken bir iş var. 1996’dan beri kendisinin kurup kendi mahkumiyetine karar verdiği 'kariyer hapishanesi'ni yıkmak.

7


Atilla Gökçe : Oradan çıkmak. Kısacası sadece Galatasaray, sadece Milli Takım arasında gel-git’lerle oluşan “sınırlı” kariyerine yeni bir alan açmak…

8


Atilla Gökçe : Yap bunu Fatih Hoca… Anadolu kulüplerinin sağlam projelerini yönet. Yeni hedefler, yeni yıldızlar, yeni başarı öyküleri yaz bize… Durmak sana yakışmaz. Anadolu’ya çıkmazsan olmaz.

Atilla Gökçe'den Fatih Terim'e ilginç anadolu kulübü önerisi!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR