09.05.2024-17:20 (Son Güncelleme:09.05.2024-17:20)

Atalanta Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Atalanta Marsilya maçı canlı ve şifresiz nasıl izlenir?

UEFA Avrupa Ligi’nde İtalyan ekibi Atalanta ile Fransız ekibi Marsilya karşı karşıya gelecek. Yarı final ilk maçında yenişemeyen iki önemli takım, finale yükselen taraf olmak için müthiş bir mücadeleye girişecek. Futbol severler ise Atalanta Marsilya canlı izle, Atalanta Marsilya şifresiz gibi terimleri sorguluyor. Peki Atalanta Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Atalanta Marsilya maçı canlı ve şifresiz nasıl izlenir? İşte soruların yanıtı…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nden sonra bu kez UEFA Avrupa Ligi yarı final heyecanı futbol severleri saracak. İlk maçta iki takım 1-1 berabere kalınca düğüm bu akşam oynanacak olan rövanş maçında çözülecek. Zorlu karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala Atalanta Marsilya maçını TV8,5’un şifresiz yayınlayıp yayınlamayacağı araştırma konusu oldu. Araştırmalar Atalanta Marsilya şifresiz izle, Atalanta Marsilya canlı izle, Atalanta Marsilya TV8,5 gibi terimleri kullanıyor.

Atalanta Marsilya maçı ne zaman?

Atalanta Marsilya maçı 9 Mayıs 2024 TSİ 22.00’de Atalanta Gewiss Stadyumu’nda oynanacak. İspanyol hakem Gil Manzano’nun düdük çalacağı zorlu karşılaşma Exxen’de canlı olarak yayınlanacak.

Atalanta Marsilya maçı muhtemel ilk 11’ler:

Atalanta: Carnesecchi; Djimsiti, Scalvini, Hien; Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners, De Ketelaere; Scamacca

Marsilya: Lopez; Clauss, Mbemba, Balerdi, Gigot, Merlin, Harit, Kondogbia, Veretout; Sarr, Aubameyang.


Eksikler kimler?

Atalanta'nın sahasında eksik oyuncu sorunu yaşamıyor. Sead Kolašinac, Emil Holm ve Rafael Toloi dışında tüm kadro hazır durumda. Ancak konuk ekip Olimpik Marsilya'da bazı eksikler var. Bamo Meïté, Bilal Nadir, Valentin Rongier, Pape Gueye ve Jean Onana takımlarının başında olmayacaklar.

Atalanta Marsilya maçı canlı ve şifresiz nasıl izlenir?

Atalanta ile Marsilya arasındaki UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı Paramount+ platformunda canlı olarak televizyonda yayınlanacak.

kursat@haber365.com.tr