29.06.2022-12:37 (Son Güncelleme:29.06.2022-12:37)

Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında? Aslıhan Gürbüz'ün hayatı ve rol aldığı yapımlar

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, yine kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşadığı iddia adildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddialar sonrası Aslıhan Gürbüz'ün kim oldu ve kaç yaşında olduğu sorgulanmaya başladı. Peki, Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında? İşte, Aslıhan Gürbüz'ün hayatı ve rol aldığı yapımlar..

Rol aldığı yapımlarda başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla da sürekli magazin gündeminde yer alıyor. Başarılı oyunculuğunun yan ısıra, güzelliğiyle herkesi büyüleyen Aslıhan Gürbüz'ün kendisi gibi yeni oyuncu İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşadığı yönünde haberler ortaya atıldı. Haberlerin hemen ardından ise Aslıhan Gürbüz'ün biyografisi merak edilmeye başlandı.

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı'nda rol alan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, rolünün hakkını en iyi veren oyuncuların başında yer alıyor. performansı kadar güzelliğiyle de öne çıkan ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımları açıklamalarıyla da sürekli magazin gündeminde yer alıyor.


Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşadığı yönünde ortaya atılan iddialar sonrasında Aslıhan Gürbüz'ün hayatını merak edenler için kısa biyografisini sizler için derledik. İşte, Aslıhan Gürbüz'ün hayatı..

Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında?

16 Şubat 1983'te Çanakkale‘de dünyaya gelen Aslıhan Gürbüz, baba tarafından aslen Eskişehir Seyitgazi’lidir. Seyitgazil Demirdöküm fabrikası memuru Turgut Gürbüz'ün kızı olarak dünyaya gelen Aslıhan Gürbüz 5 yaşındayken babasının babasının işinden dolayı Bursa İnegöl‘e taşınmışlardır.


Ayhan adında bir kardeşi olan Aslıhan Gürbüz, ilk, orta ve lise öğrenimini İnegös'de gördükten sonra meslek lisesine geçti ve orada bilgisayarlı muhasebe okudu. Daha sonra Konya Selçuk Üniversitesi'ni kazanan Gürbüz, burada Konservatuvar Tiyatro Bölümü eğitimi aldı ve okulunu birincilikle bitirdi.


Senaryosu Meral Okay'a ti olan 'Bir Bulut Olsam' isimli diziyle üe kavuşan Aslıhan Gürbüz, en çok hayran kitlesine Yahşi Cazibe dizisinde canlandırdığı Azerbaycanlı 'Cazibe Abbasova' ile sahip oldu. Zeytin Tepesi dizisinde Deniz karakterine hayat veren güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl: Kösem isimli dizide de Halime Sultan karakterini başarıyla oynadı. 


Aslıhan Gürbüz'ü Aslıhan Gürbüz yapan ise Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hayat verdiği "Merve Aksak" karakteri oldu. Aslıhan Gürbüz, son olarak TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde "Ceylan Ongun"a hayat verdi.

elvan@haber365.com.tr