12.06.2020-17:42 (Son Güncelleme:06.05.2024-00:18)

Bursa'da, asker yolculamak için konvoy halinde caddeyi trafiğe kapatan kalabalık topluluk, araçlarından aşağı inerek eğlendi.

1


Bursa'da, asker yolculamak için konvoy halinde caddeyi trafiğe kapatan kalabalık topluluk, araçlarından aşağı inerek eğlendi. Gruptakilerin sosyal mesafe kuralına dikkat etmedikleri gözlemlenirken, öteki sürücüler ile etraftakiler coronavirüs tedbirlerine uyulmamasına tepkilerini gösterdi.

2


Bursa'da dün öğle sularında, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde cadde üstünde asker uğurlaması için konvoy yapan vatandaşlar, caddeyi bir müddet trafiğe kapattı.

3


Hemen hemen sekiz araçlık konvoy yapan genç grup, cadde üstünde arabalarından inerek, askere gidecek olan arkadaşlarını havaya fırlattı.

4


Bu esnada cadde üstünde olan başka araç sürücüleriyle evlerinde olan bir takım vatandaşlar, vaziyete tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden o anları paylaşan bir vatandaş da konvoydaki vatandaşları eleştirerek, "Yolu kapatıp, asker uğurlaması yapıldı. Hiçbir corona virüs önlemi alınmadı. Ayrıca havaya ateş açıldı" ifadelerini kullandı.

Asker Uğurlama Konvoyunda Sosyal Mesafe Hiçe Sayıldı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Kar...

Türkiye’nin aylarca konuştuğu Cem Garipo...

Meğer ilk tehdidi değilmiş: Patiswiss ma...