25.03.2024-13:18 (Son Güncelleme:25.03.2024-13:18)

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'daki ''Murat'' karakteriyle hafızalara kazınan ve büyük bir çıkış yakalayan Uğur Pektaş, son haliyle görenleri şoke etti.

1


Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'da canlandırdığı Murat karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Pektaş'ın yıllar içindeki değişimi, herkesi şaşkına çevirdi.

2


Survivor yarışmasıyla tanınan ve sonrasında çeşitli dizi projelerinde yer alarak oyunculuğa adım atan ünlü isim, son haliyle dikkat çekti.

3


Özellikle Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat karakteriyle izleyicilerin hafızasına kazınan Pektaş'ın yıllar içindeki değişimi, herkesi şaşırtıyor.

4


Survivor yarışmasıyla tanınan ve çeşitli dizi projeleriyle oyunculuğa da adım atan Uğur Pektaş, son paylaşımıyla sosyal medyada gündeme oturdu.

5


Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Pektaş'ın, partneri Gamze Özçelik ile olan dizi aşkının gerçeğe dönüştüğü biliniyor.

6


2008 yılında Gamze Özçelik ile hayatını birleştiren çiftin bu evlilikten Murathan Pektaş adını verdikleri bir oğulları bulunuyor. Uğur Pektaş'ın son hali...

Arka Sokaklar'ın Murat Komiser'i Uğur Pektaş da maneviyata yöneldi! Son halini gören tanıyamıyor!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Kiracısıyla sokak ortasında birbirine gi...

Emre Altuğ 55 yaşında damat oldu: Belgra...

Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Özt...

Herhangi bir dini inancı olmadığını açık...

Hadise Galatasaray'ın yıldız futbolcusu...

Bahar ve Nihal Candan aylardır cezaevind...

Survivor Hakan'dan elenir elenmez Batuha...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Müge Anlı'da skandal olay: 15 yaşındaki...

Kızılcık Şerbeti Nilay'dan bomba dedikod...