09.05.2022-15:43 (Son Güncelleme:22.06.2022-15:26)

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin'in yaptığı son açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Teknik adam futbolculuk döneminde iz bıraktığı Alman ekibi Borussia Dortmund'un hocası olmak istediğini belirtti.

1

Açıklamaları ilgi uyandırdı


Nuri Şahin Alman Kicker dergisine özel açıklamalar yaptı. Genç hoca çalıştırmayı en çok istediği ekip olarak Alman temsilcisi Borussia Dortmund'u gösterdi. Söylediği sözler bu anlamda ilgi çekti.

2

Karar vermeden danıştığı isimler olmuş


Nuri Şahin yaptığı açıklamada, Antalyaspor’da futbol sorumlusu olmadan önce 3-4 kişiye danıştığını, bunlardan birinin Liverpool’un teknik direktörü Jürgen Klopp olduğunu belirtti.

3

Ünlü hocayla özel görüşmüş


"Bana, ‘Nuri sen iyi bir insansın. Bunu başaracaksın." dedi.” diyen Şahin, bu da kendisi için bir olur anlamına geldiğini kaydetti. Klopp’u "mükemmel bir insan" olarak niteleyen Şahin, Klopp’un insanlığının onu başkalarından ayırdığını aktardı.

4

Eski hocasından övgüyle bahsetti


'O bir kazanandır ve sahadan galip ayrılmak için gerçekten her şeyi yapıyor. Bazen devre arasında, sadece yaptığı konuşmayla bizim için maçları kazanması çılgıncaydı. Jose Mourinho ile benzeşiyordu.' değerlendirmesi yaptı.

5

Hayalini açıkladı


Alman ekibi Borussia Dortmund'u çalıştırmak istediğini aktaran Nuri Şahin, 'Borussia Dortmund'un benim için bir gönül meselesi olduğunu ve bir gün teknik direktör olarak güney tribününün önünde bir galibiyet kutlamayı hayal ettiğimi asla gizlemedim.'

6

Eşiyle konuşmuş


'Borussia Dortmund’dan ayrılıp Werder Bremen'e gittiğimde akşam eşimle evde oturdum ve ona ‘Herhangi bir zamanda bu kulübü çalıştıracak şeylere sahip olacağıma inanıyorum’ şeklinde konuştu.

7

Sözleri ilgi çekti


Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'in açıklamaları oldukça ilgi uyandırmış durumda.

8

Geleceği merak konusu oldu


Özellikle genç hocanın Alman ekibi Borussia Dortmund'u çalıştırmak istemesi büyük ses getirdi. Bu anlamda hocanın kariyeri ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Borussia Dortmund'u çalıştırmak istediğini açıkladı!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR