16.11.2021-14:27 (Son Güncelleme:20.04.2024-00:50)

Antalya’da Yaşayan Acılı Anne İsyan Etti

Geçtiğimiz Antalya’da yaşanan korkunç kazanın ardından bir yıldır hastanede tedavi gören Şevket Erdem, hayatını kaybetti. Acılı anne yaşananlar sonrası adalet istediğin belirtti.

Antalya’da alkollü bir sürücünün arkadan çarpması sonucu, ağır yararlanan ve yaklaşık bir yıldır hastanede tedavi gören Şevket Erdem, hayatını kaybetti. Oğlunu kaybeden acılı anne, akollü bir şekilde trafiğe çıkan ve Şevket Erdem’in hayatını karartan sürücü hakkında tutuklama kararı istedi. Talebi reddedilen acılı anne, oğlu için adalet istedi.

OĞLUNUN HAYATINI KARARTAN ADAMIN TUTUKLANMASINI İSTEDİ

Antalya’da geçtiğimiz yıl gerçekleşen kazada, alkollü sürücü arkadan çarptığı Şevket Erdem’in ağır yaralanmasına neden olmuştu. Yaşanan kaza sonrası yaklaşık bir yıldır tedavi gören Erdem, bulunuğu hastanede hayatını kaybetti. Oğlunun hayatını karartan adam için tutuklama isteyen annenin talebi reddedildi. Acılı anne sosyal medyadan isyan etti. Anne Arpağ "Oğlum için adalet istiyorum. Ciğerime açılan yaranın adaletini istiyorum" dedi.

ANTALYA’DA KORKUNÇ KAZA

Bundan tam bir yıl önce 1 Kasım 2020 yılı tarihinde Antalya’da bulunan Hürriyet caddesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Alkollü olan otomobil sürücüsü, içinde Şevket Erdem’in bulunduğu araca arkadan çarptı. Yaşanan kaza sonrası ağır yaralanan Erdem, apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık bir yıldır tedavi gören genç adam hastanede hayatını kaybetti. Şevket Erdem'in annesi Fadime Arpağ, oğlunun uzun süre yoğun bakımda kaldığını söyledi. Arpağ, kayıtlara göre sürücüsü M.B.T.'nin olay günü 2.14 promil alkollü olduğunu, kaza yerinde fren izine rastlanmadığını belirtti. Oğlu Şevket'in ölümün ardından M.B.T. hakkında tutuklama isteğinde bulunduklarını ifade eden Arpağ, talebin reddedilmesine tepki gösterdi.

NEREDE BU ADALET SADECE ADECE BİR HAFTA EV HAPSİ VERDİLER

Bir yıldır hastaneden tedavi gören oğlunu her gün ziyaret ettiğini dile getiren acılı anne, oğlunun hayatını karartan adamın sadece bir hafta ev hapsi aldığını belirterek isyan etti, acılı anne, ‘Arabayı TIR geçmiş gibi ezmiş. Kaza sonrası hepimiz mahvolduk. Bir çare bulamadık. Karşı taraf tutuklanmadı. Sadece bir hafta ev hapsi verdiler. O kadar. Suçsuzmuş, 80-90'la gidiyormuş. 80- 90 kilometre hızla giden arabayı nasıl o hale getirmiş. Karşı tarafın annesi 1-2 ay gelip gitti. O çocuk hiç gelmedi. Çarpan kişi de oğlumun arkadaşıymış, daha sonra öğrendik. O kadar alkol içip neden araca biniyorlar? Neden suçsuz, günahsız insanları rezil ediyorlar? Oğlumun suçu neydi? Oğlumun emniyet kemeri takılı, alkolü yok. Kendi güzergahında gidiyormuş, direkt gelip vurmuş. Sanki suçluyuz da onlar suçsuz. Oğlum için adalet istiyorum. Ciğerime açılan yaranın adaletini istiyorum’

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Sokağa Çıkma Yasağında Sağlık Çalışanlar...

Bursa'da ATM'ye Çekiçli Saldırı

Corona Testine Para İsteyen Hastaneye Ar...

Bakan Koca'dan Flaş 'Hekim' Açıklaması

Peru'da Hapishanede Coronavirüs İsyanı:...

Evlat Nöbeti Tutan Babanın Yeni Doğan Oğ...

Hindistan'dan Getirilen 69 Türk Vatandaş...

Adını 'Fadime' Koydular! Elleriyle Besl...

İsrail'in Coronavirüs Rakamları Dikkat Ç...

ABD'de Vatandaşlar Önlemleri Dikkate Alm...

Kayseri'de 248 Vatandaşın Karantina Süre...

Pentagon UFO Görüntüleri Paylaştı

Fransa'da Dehşet Saldırı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'nin Yalanl...

Esnafı Tokatlayan Polisin Akıbeti Belli...

ABD'de Halk, Plajlara Akın Etti

Hong Kong'da Hükümet Karşıtı Gösteri

Yeni Zelanda Başbakanı Ardern: Coronavir...

İsmail Türüt Katıldığı Sahur Programında...

Brad Pitt, Dr. Anthony Fauci’yi Canlandı...

Avcılar'da Vatandaş İle Polis Arasında S...

İsveç'te Coronavirüs Testi Pozitif Çıkan...

Tokat'ta Doğa Olayı İlgi Çekti

Arjantin'de Ev Hapsi İsteyen Mahkumlar A...

Bakırköy'de Gergin Anlar! Raylara Oturup...

Trump Alay Konusu Olunca Basın Toplantıs...