04.09.2021-18:48 (Son Güncelleme:04.09.2021-18:48)

Angelina Jolie Brad Pitt ile Evliliği Hakkında İlk Kez Konuştu: Ben ve Çocuklarım Güvende Değildik

Bir dönem Hollywoodun en gözde çiftlerinden olan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ayrılığının ardından ilk defa konuşan Jolie, evlilikleri sırasında kendisinin ve çocuklarının güvende olmadığını belirtti.

Bir zamanların gözde çiftleri arasında yer alan Angelina Jolie ve Brad Pitt, herkesin dilinde olan evliliklerini 2016 yılında olaylı bir şekilde sonlandırmıştı. İkilinin arasındaki velayet davası hala devam ederken, Jolie biten evliliği hakkında ilk defa açıklamalarda bulundu. Angelina Jolie, ‘İlişkimiz boyuncu hem kendimin hem de çocuklarımın güvenliğinden endişe ettim’ diye konuştu.

ANGELİNA JOLİE: EVLİLİĞİMDE GÜVENDE DEĞİLDİM

Olaylı boşanmalarının ardından ilk kez açıklamalarda bulunan Angelina Jolie, çocuklarının velayetini almak konusunda oldukça kararlı olduğunu belirtti. Jolie’nin anlattıkları hayranlarını şaşkına çevirirken, eski eşi Brad Pitt’ten herhangi bir cevap gelmedi.

ÇOCUKLARIMIN GÜVENLİĞİNDEN ENDİŞE ETTİM

The Guardian gazetesine açıklamalarda bulunan, Hollywoodun en gözde aktrisitlerin Jolie, Pitt’le beraber oldukları süre içerisinde çocuklarının güvenliğinden endişe duyduğunu belirtti.


OLAYLAR SANILDIĞINDAN DAHA KARIŞIK

Çiftin ortak olan 6 çocuğun velayeti için mücadele ettikleri davayı korkunç olarak tanımlayan Jolie, babası ile en büyük oğlu Maddox arasında uçakta yaşandığı ileri sürülen şiddet olayına değindi. Basının arkasını bilmediği olayların olduğuna değinen Jolie, ‘Olaylar uçakta uygulanan sözlü ve fiziksel şiddetle başlamadı. Olay bundan çok daha karmaşık’ şeklinde konuştu.

AYRILIK KARARI ÇOK ŞEYE MAL OLDU

Eski eşi Pitt ile aldıkları ayrılık kararının çok şeye mal olduğuna dikkat çeken Jolie, ‘Çocuklarımın babasından ayrılma kararı almak, öyle bir pozisyonda bulunmak bana çok şeye mal oldu’ dedi. O dönem oldukça zorlandığına değinerek, ‘Ailem ve çocuklarımın babası için iyilik ve huzur diliyorum. Biz her zaman bir aile olacağız’ dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr