26.09.2021-12:06 (Son Güncelleme:26.09.2021-12:52)

Amerika’daki Pahalılıktan Yakınan Tolga Karel Türkiye'ye mi Dönecek?

Hayatlarımıza Yaprak Dökümü dizisi ile giren ünlü oyuncu Tolga Karel, geçtiğimiz senelerde Amerika'ya giderek tır şoförlüğü yapmaya başlamasının ardından kendi lojistik şirketini kurmuştu.

Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakteriyle tanıdığımız, geçtiğimiz senelerde tır şoförlüğü yapmak için Amerika'ya giden ve sonrasında lojistik şirketi kuran Tolga Karel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Amerika’daki artan fiyatları eleştirmişti.

Yaptığı fiyat eleştirileri sonrasında Türkiye'ye geri gelmesi beklenen Tolga Karel, yeni bir paylaşım yaparak Türkiye’ye dönüş yapmayacağını açıkladı. Birkaç yıldır Amerika’da yaşayan Tolga Karel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ülkedeki artan fiyatlara dikkat çekerek, ’’Bir konuda gözlemimi paylaşmak istiyorum sevgili dostlar. Amerika'da Kovid sonrası yaşam korkunç pahalandı. Yüzde 30'a varan enflasyon rakamları konuşuluyor. Her şey korkunç pahalı. Evler, arabalar vb. birçok şey... Hatta Greencard'ı olan birçok Türk dostum, arkadaşım vatandaşlık aldıktan sonra memlekete geri dönmek için adımlar atıyor ve bu konuda onlara hak veriyorum’’ ifadelerinde bulunmuştu.

TÜRKİYE’YE DÖNMÜYOR

Amerika’daki fiyat pahalılığını eleştiren açıklamalarının ardından Türkiye'ye döneceği iddialarının çıkması üzerine yeniden sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tolga Karel, "Benim için dönüş bu saatten sonra zor dostum. Zira ailem, eşim, çocuklarım buralı... Ve burada yaşamaktan mutlular ama tamamı Türk bireylerden oluşan bir ailenin dönmesi çok daha mantıklı duruyor" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr