13.07.2021-10:04 (Son Güncelleme:13.07.2021-10:19)

Cuma günü Amerika'da kaçırılan ve polis tarafından aranan Yasemin Uyar'ın cansız bedeni bulundu. Uyar'ın sevgilisi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

1


Yasemin Uyar, Cuma gününden beri oğlu Sebastian Rios ile birlikte aranıyordu.

2


Hem anne hem de çocuk için polis kayıp ilanı çıkarmış ve bütün telefonlara bildirim atmıştı. Böylece Amerika gündemine yerleşen olayda acı gerçek ortaya çıktı.

3


Yasemin Uyar oğlunun babası ve eski sevgilisi Tyler Rios tarafından öldürüldüğü ve cansız bedeninin Tenesse'de ormanlık bir alana gömüldü belirlendi. 2 yaşındaki Sebastian ise babasının yanında ve sağlıklı bir şekilde bulundu.

4


Tyler Rios, cinayeti itiraf etti. Yasemin Uyar'ın annesinin ifadelerine göre adam daha önce de kızını taciz etmişti hatta hakkında uzaklaştırma kararı almışlardı.

5


Rios, uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Yasemin Uyar'ı rahatsız etmeye devam etti. Hatta 24 yaşındaki Yasemin Uyar, taşınma planları yapıyordu.

6


Yasemin Uyar taşınamadan eski sevgilisi ve oğlunun babası Tyler Rios tarafından öldürüldü. Tyler Rios'un ifadesi ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Tek sevindiren haber henüz 2 yaşında olan ve annesini kaybeden Sebastian Rios'un sağlıklı olması.

Amerika'da Günlerdir Aranan Yasemin Uyar'dan Acı Haber Geldi!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Kar...

Türkiye’nin aylarca konuştuğu Cem Garipo...