04.12.2021-13:03 (Son Güncelleme:06.12.2021-09:51)

Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

47’ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Altın Kelebek ödüllerini kimlerin kazandığı merak ediliyor. Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman yayınlandı? Sizler için derledik.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Kanal D ekranlarında sahiplerini bulacak. Sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şikel’in yapacağı gece Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Televizyon dünyasının en prestijli ödülü olarak görülen Altın Kelebek, halk oylaması ve jüri oylarıyla sahiplerine gidecek. Ödül alan sanatçıların konuşmaları merak ediliyor. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman? İşte detaylar…

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE ULAŞTI

47. olarak düzenlenen Altın Kelebek ödülleri dün akşam sahiplerine ulaştı. Demet Özdemir'in dans şovuyla açılan ödül töreni Edis, Sefo gibi sanatçıların şovlarıyla devam etti. Peki, Altın Kelebek ödülleri kazananları kimler oldu? İşte kazananlar;

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü: Merve Dizdar ve Ezgi Mola

En İyi Erkek Oyuncu Ödülü: Çağlar Ertuğrul

En İyi Dizi Ödülü: Camdaki Kız


En İyi Gündüz Kuşağı programı: Müge Anlı ile Tatlı Sert

En İyi Kadın Sunucu: Müge Anlı

En İyi Erkek Sunucu Ödülü: Acun Ilıcalı

En İyi Kadın Şarkıcı: Hadise

En İyi Erkek Şarkıcı: Edis

En İyi Müzik Grubu: Madrigal

En İyi Dijital İçerik: Konuşanlar/Hasan Can Kaya

En İyi İnternet Dizisi: Bir Başkadır

En İyi Kadın Influencer: Rachel Araz Kiresepi

En İyi Erkek Influencer: Cemal Can

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ NE ZAMAN?

Tüm yıl boyunca televizyon dünyası tarafından heyecanla beklenen Altın Kelebek, 47. Törenini gerçekleştirecek. Ödül töreni, 5 Aralık 2021 tarihinde Pazar akşamı saat 19.45’te Kanal D’de canlı olarak yayınlanacak. İzleyicinin de heyecanla beklediği törenin nasıl geçeceği merak ediliyor.

GECEYİ DEMET ÖZDEMİR AÇTI

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni açılış şovlarıyla da büyük ses getiren bir etkinlik. Bu sene 47. Altın Kelebek’in açılış şovu ünlü oyuncu Demet Özdemir’den gelecek. Farklı sanatçılar da gecede sahne alacak ancak açılış Demet Özdemir’den gelecek. Son dönemde dans videoları ile çok konuşulan Özdemir’in yine heyecanlı bir dans gösterisi sunması bekleniyor.


ALTIN KELEBEK JÜRİSİ KİMDİR?

Altın Kelebek jürisinde dizi film için Demet Akbağ, Hale Soygazi, Nurgül Yeşilçay, yönetmen Andaç Haznedaroğlu, yapımcı Yağmur Ünal var. Müzik ve diğer kategoriler için İzel, Kelebek Magazin Müdürü Selim Akçin, Hürriyet yazarı Kanat Atkaya, Hakan Gence ve Kelebek yazarlarından da Savaş Özbey, Onur Baştürk ve Orkun Ün var.

2021 ALTIN KELEBEK ADAYLARI

2021 Altın Kelebek adayları ve kimin kazanacağı şimdiden merak konusu. İşte adaylar...

Bu sene en iyi dizi kategorisinde Camdaki Kız, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz, Son Yaz, Teşkilat ve Yasak Elma var.

En iyi kadın oyuncu kategorisinde Alina Boz, Ayça Ayşin Turan, Beren Saat, Binnur Kaya, Burcu Biricik, Cansu Dere, Ezgi Mola, Hafsanur Sancaktutan, Merve Dizdar ve Su Burcu Yazgı Coşkun var.

En iyi erkek oyuncu kategorisinde ise Ahmet Kural, Akın Akınözü, Alperen Duymaz, Birkan Sokullu, Burak Özçivit, Çağatay Ulusoy, Çağlar Ertuğrul, Caner Cindoruk, Engin Akyürek ve Timuçin Esen> var.

Bu yıl en iyi kadın şarkıcı kategorisinde Aleyna Tilki, Demet Akalın, Derya Uluğ, Ece Seçkin, Hadise, İrem Derici, Melek Mosso, Sezen Aksu, Tuğçe Kandemir ve Zeynep Bastık var.

En iyi erkek şarkıcı kategorisinde ise Bilal Sonses, Yalın, Can Bonomo, Buray, Emir Can İğrek, Haluk Levent, Murat Boz, Kenan Doğulu, Edis ve Oğuzhan Koç var.

En iyi müzik grubu kategorisinde ise bu yıl Adamlar, Sakiler, Pinhani, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Zakkum, Manga, Dolu Kadehi Ters Tut, Gripin, İkilem ve Madrigal grupları var.

Ödül törenine yeni dahil olmuş ve çok merak edilen kategoriler arasında influencerlar da var. Bu yıl en iyi kadın influencer kategorisinde Berfu Yenenler, Cemre Solmaz, Ceren Yaldız, Damla Altun, Danla Biliç, Eylül Öztürk, Pelin Akil, PQUEEN, Rachel Araz Kiresepi ve Şeyda Erdoğan var.

En iyi erkek influencer kategorisinde ise Aykut Elmas, Cemal Can, CZN Burak, Enes Batur, Kafalar, Orkun Işıtmak, Tuğkan Gönültaş, Uberkuloz (Berk Keklik), Kerimcan Durmaz ve Nusret bulunuyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr