21.04.2022-11:23 (Son Güncelleme:22.06.2022-16:23)
>

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ile beraber kadro dışı kalan ve takımdaki geleceği merak konusu olan Mesut Özil hakkında Alman basınından çarpıcı bir iddia geldi. Bild gazetesi yıldız ismin yeni durağının ABD olacağını aktardı.

1


Kadro dışı kaldığı günden beri hakkında çeşitli transfer söylentileri ortaya atılan Mesut Özil'in Fenerbahçe'deki geleceği merakla bekleniyor.

2


Fenerbahçe'ye transferiyle tüm dünyada büyük ses getiren ancak sarı lacivertli taraftarları sergilediği performansla büyük bir hayal kırıklığına uğratan Mesut Özil beklenen katkıyı sağlamayamıştı.

3


Fenerbahçe'de önümüzdeki sezzon öncesi gerçekleştirilecek olan hazırlık kampının kadrosuna da Teknik Direktör Jorge Jesus'un kararı üzerine alınmayan yıldız futbolcunun ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor.

4


Futbolcu için Alman basınından dikkat çeken bir açıklama geldi. Bild'de yer alan habere göre Mesut Özil gelecek sezon MLS'te forma terletebilir.

5


Bu sezon 8 gol ve 2 asistlik performansı bulunan Mesut Özil için MLS ekiplerinden Los Angeles FC'nin devreye girdiği aktarıldı. Futbolcunun Fenerbahçe ile ise 2 yıl daha sözleşmesi bulunmakta. Bu anlamda yıldız isimle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

6


Fenerbahçe'de Mesut Özil ile ilgili yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düşmüştü.

7


Yıldız futbolcunun geçtiğimiz haftalarda takımın teknik direktörü İsmail Kartal ile aldığı süre konusunda tartıştığı öğrenilmişti.

8


O zamandan beri kadro dışı kalan futbolcu ile ilgili gelişmeler ise herkes tarafından yakından takip edilmekte.

Alman basını Fenerbahçeli Mesut Özil'in ABD'ye transfer olacağını açıkladı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR