27.07.2021-13:34 (Son Güncelleme:27.07.2021-15:40)

Aleyna Tilki Evleniyorum Dedi! Davetiyesini Paylaştı

Genç yaşta elde ettiği şöhretle adını milyonlara duyuran Aleyna Tilki, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla herkesi heyecanlandırdı. Genç şarkıcı evleneceği tarihi açıkladı.

Paylaştığı pozlar ve şarkılarıyla her daim adından söz ettiren Aleyna Tilki, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Yeni şarkısı Sır'ı çıkartacağı gün için geri sayımı başlatan Aleyna, nikah memurunun köpek, şahidin ise kedi olduğu ilginç bir davetiye yayınladı.

'28'İNDE EVLENİYORUM'

Aleyna Tilki, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Ayın 28'inde evleniyorum. 30'unda da klibimiz çıkacak. Bu da davetiyem. (28'inde düğünümü Instagramdan canlı izleyebilirsiniz.)' dedi. Şarkı tanıtımı için böyle bir paylaşım yaptığı düşünülen Aleyna'ya yorum ve beğeni yağdı. Aleyna Tilki, Sır şarkısının klibinde gelinliği andıran beyaz bir kıyafet giymişti.


ELEŞTİRİLERE YANIT VERNİŞTİ

Bir Twitter kullanıcısı, 'Daha birkaç ay önce dünya starı olmaya heveslenip İngilizce şarkı çıkaran, 'Eurovision'a katılmam benim hedeflerim çok yüksek' diyen Aleyna Tilki; şimdi arabesk ve yemekli mekanlarda sahneye çıkıyor' sözleriyle Tilki'yi eleştirmişti. Bu sözlere kayıtsız kalmayan 21 yaşındaki Aleyna ise hem takipçisinin eleştirisine yanıt verdi hem de yeni parçasından söz etti. Tilki, 'Çocuklar beni sevdiği gibi, 40 yaş üstü özel bir kitleye de konser verebildiğimi göstermek istedim bu yaşta... Onlara özel bir şarkı listesiyle. Dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür ve ölür' ifadelerini kullanmıştı.




DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr