02.05.2024-16:45 (Son Güncelleme:02.05.2024-16:45)

Aldatmak 67. bölüm fragmanı ATV’de yayınlandı: Aldatmak dizisi yeni bölümde neler olacak?

ATV ekranlarının dikkat çeken yapımlarından Aldatmak dizisinin yeni bölümü ile ilgili araştırmalar dizinin yayınlandığı Perşembe günlerinde yoğunlaşıyor. Reyting rekorlarını alt üst eden dizinin son bölümünde yaşananların ardından Aldatmak dizisi yeni bölümde neler olacak? sorusu izleyenlerin yanıt beklediği sorulardan birisi oldu. İşte Aldatmak yeni bölüm özeti…

Aldatmak 67. bölüm izle, Aldatmak 68. bölüm fragmanı, Aldatmak son bölüm gibi terimlerle araştırmalar yapan izleyenler, dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacağını heyecanla bekliyor. ATV ekranlarında yayın hayatına başarıyla devam eden Aldatmak dizisinin başrollerinde Vahide Perçin; Ercan Kesal; Mustafa Uğurlu yer alıyor. Peki Aldatmak dizisi yeni bölümde neler olacak?

Aldatmak dizisi yeni bölümde neler olacak?

Kahraman, hayatını tekrar değerlendirirken, Mualla ile sert bir hesaplaşma yaşadı. Mualla, geçmişte yaşadığı acıları açığa çıkarırken, Kahraman ise Dicleli aşiretini etkileyecek önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Ailesiyle ilgili gerçekler ortaya çıktıkça, elindekileri kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Dündar büyük bir darbe alıyor.


Güzide, oğlunun zor zamanında yanında olmayı seçiyor. Birlikte Eşmeli'ye yaptıkları ziyaret, Güzide'nin önemli bir keşif yapmasına vesile oluyor. Yeşim'in şartlarına karşı çaresiz kalan Azra, çözümü Tarık'ta buluyor. Tarık'ın eline geçen bilgi, herkesin hayatını kökten etkileyecek.

Aldatmak yeni bölüm ne zaman?

Aldatmak dizisi yeni bölüm 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

kursat@haber365.com.tr