08.04.2022-13:01 (Son Güncelleme:04.07.2022-11:17)
>

Beşiktaş'ın eski yıldızları Talisca ve Aboubakar'ın formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'in transferi ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

1

Yeni gelişmeler var


Mısırlı oyuncu Mostafa Mohamed'in geleceği ile ilgili atılacak adım merak konusuyken genç yetenekle ilgili önemli gelişmeler var.

2

Transferin kapısından dönmüştü


Yıldız futbolcu yaz transfer döneminde transferin kapısından dönmüş ve Galatasaray'da kalmıştı. Futbolcu ile son olarak dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

3

Gündeme girdi


Son gelen haberlere göre futbolcu ile Beşiktaş'ın eski yıldızları olan Anderson Talisca ve Aboubakar'ın formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ilgileniyor. Ortaya çıkan gelişme gündem oldu.

4

Oyuncu için teklifleri ortaya çıktı


Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın, Galatasaray formasını terleten Mostafa Mohamed ile ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtilirken futbolcu için 10 milyon euro'yu gözden çıkardıkları da gelen bilgiler arasında bulunmakta.

5

Kasa rahatlayacak


Bu anlamda kasada rahatlamak isteyen Galatasaray'ın bu transfere sıcak baktığı ifade edilmekte.

6

Taliplisi çok


Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mostafa Mohamed ile Fransız ekipleri olan Lyon, Lille ve Marsilya'nın da ilgilendiği aktarılıyor. Bu anlamda futbolcunun yaz döneminde transferi için takımlar arasında ciddi bir rekabetin yaşanmasının söz konusu olacağı vurgulanıyor.

7

Bu sezonki istatistikleri


Geride kalan sezon 36 karşılaşmaya çıkan Mostafa Mohamed, 7 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi. Sarı kırmızılılar, Mısırlı yıldızın bonservisini 4 milyon Dolar'a Zamalek'ten almış ve Mohamed ile 2025'e kadar sözleşme imzalamıştı.

8

Son anda Fransa'ya gidememişti


Bilindiği üzere Mostafa Mohamed'in Bordeaux'a transferi son anda iptal olmuş ve Fransız ekibi Galatasaray'a 8 milon euro'luk bonservis teklifinde bulunmuştu.

Al Nassr, Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'i transfer etmek istiyor!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR