07.06.2021-12:00 (Son Güncelleme:17.04.2024-15:10)

Aileler Birbirine Girdi, Acun Ilıcalı Sessizliğini Bozdu!

Survivor 2021'de dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ardından ayşe ve aleyna kalaycıoğlu aileleriyle görüştü.

Survivor 2021'de dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ardından Ayşe ve Aleyna Kalaycıoğlu aileleriyle görüştü. İki yarışmacıda aileleriyle görüştükten sonra Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi olan Zuhal Kalaycıoğlu hakkında açıklama yaptı.

Survivor'da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in ailesi sosyal medya üzerinden birbirine girdi. Aile ödülünden sonra yarışmacılar Dominik'te ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelmişti. İddiaya göre Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in ailesi arasında Dominik'te gerginlik yaşanmıştı. Dominik Adası'nda yaşanan gerginlik sosyal medyaya taşınınca olanlar oldu! İki aile arasında gelişen olaylar Acun Ilıcalı'nın araya girmesiyle ortaya çıktı! Ailelerin yarışmacılara karşılıklı olarak suçlamalarda bulunduğunu söyleyen ünlü yapımcı, Aleyna'ya ise annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun 'kızım yarışmadan çekilsin' mesajını söyledi.

YARIŞMACILAR TÜRKİYE'YE BAĞLANDI

Yaşanan problemin ardından Acun Ilıcalı, Ayşe ve Aleyna'ya sorunun halledilmesi için aileleriyle görüşme fırsatı verdi. Aleyna, annesi ile yaşananları konuşurken Zuhal Kalaycıoğlu iddialarına devam etti ve Ayşe Yüksel'in ailesini suçladı.

'BİZ AİLELERİ ALMADIK'

Ailelerin herhangi bir şekilde Survivor ile ilgili konulara girmemesi konusunda yarışmacıları uyardıklarını belirten Acun Ilıcalı, 'Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya' ifadelerini kullanmıştı. Aleyna'nın annesinin kızının yarışmadan ayrılmasını istediğini de açıklayan llıcalı 'Rica ederim bizi ve yarışmamızı rahat bıraksınlar' demişti.

'ANNEN 5 GÜNDE 15 SESLİ, 25 YAZILI MESAJ ATTI'

Konseyde bu konu hakkında konuşan Acun Ilıcalı, 'Annen bizim prodüksiyondaki arkadaşımıza son 5 günde 15 sesli, 25 de yazılı mesaj atıyor. 7 kere de arıyor. Dediği tek bir şey var 'Kızım yarışmadan ayrılsın'. Twitter'dan da benimle ilgili paylaşım yapıyor. Sen mi yarışıyorsun annen mi belli değil'

MESAJLAR OKUNDU!

Aleyna'nın annesinin gönderdiği mesajları okuyan Acun, 'Burada çok aile geldi gitti ancak bana bu derece sitem eden, benimle böyle konuşan kimseyi görmedim" dedi. Atılan mesajları okuyan Ilıcalı şunları söyledi: 'Gönderilen mesajlardan bazılarını okuyorum. 'Acun Bey'in Aleyna'yı koruduğunu düşünmüyorum. Çocuğuma ve bana zarar verdiğini düşünüyorum. Ben böyle bir ailenin olduğu ortamda bulunmak istemiyorum. Benim ve çocuğumun psikolojisini bunların bozmasına izin vermeyeceğim. Acun Medya olarak siz Ayşe'nin ailesini tercih ettiniz ve bu yüzden kızımı çekiyorum, bitti. Alternatifi yok beni de ikna etmeye çalışmayın. Yarın itibariyle Aleyna'yla konuşulsun. Siz kızımı eleyerek yollayamayacaksınız. Acun Bey de oraya adam gibi çıkacak ve Aleyna'yı annesinin yarışmadan çektiğini söyleyecek.' Yani hanımefendi yarışmacı olmuş ve böyle bir ortamda olmak istemiyormuş. Ben de sana zarar veriyormuşum.'

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Şalgamın Faydaları Nelerdir?

Evde Donadurma Nasıl Yapılır?

Halsizliğe Ne İyi Gelir, Halsizliğe Hang...

Uyurken Yaşadığınız 8 Garip Olay

Meyve Kabukları Kanserin Kökünü Kazıyor!

Zerdeçal İle Bembeyaz Dişlere Kavuşun

Bilgisayar Başında Nasıl Oturmalıyız?

Kırmızı Soğanın Faydaları

Sivilcelerden Anında Kurtulma Yöntemleri...

Rahat Uyumanın Püf Noktaları

Adet Görememe Nedenleri

Cilt Bakımında Kullanılan Yiyecekler

Kanser Savaşçısı Fesleğenin Faydaları

Tuğba Altıntop Eski sevgilisinden Gördüğ...

Demet Akalın'ın Yıllar Öncesine Ait Rekl...

Hakan Altun'un Seslendirdiği Şarkıya, Yı...

Seren Serengil: Ailemden Sevgiyi Eksik A...

YouTube, Bilal Göregen'in Videosunu Tesm...

Umutla Beklenen Pfizer-BioNTech Aşısında...

Seyhan Soylu Hapis Cezasına Çarptırıldı

Merve Aydın Koronavirüse Yakalandığını A...

Pınar Altuğ’dan Jülide Ateş’e Sert Yanıt

Berfu Yenenler’in Şömine Paylaşımı Takip...

Mahmut Tuncer’den Eğlenceli Video

Demet Akalın’dan Deniz Seki Açıklaması

BioNTech Aşısı 6 Saate Kadar 2-8 Dereced...

Akasya Asıltürkmen Kendisini Uzaylılara...

Murat Boz, Sezen Aksu’nun Şarkısını Sesl...

Emre Aşık Öldürülme Planı İçin Adliyede

Merve Boluğur’dan Civciv Paylaşımı