13.05.2021-16:47 (Son Güncelleme:13.05.2021-16:47)

Ahmet Nur Çebi Yusuf Günay'a Cevap Verdi

Fatih Karagümrük maçı sonrasında açıklamalar yapan Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'a cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi, yaptığı basın açıklamasında şampiyonluk ihtimallerinden söz ederek Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'a cevap verdi: "Boş gezenin boş kalfası..."

KARAGÜMRÜK'Ü TEBRİK ETTİ

Fatih Karagümrük yenilgisi hakkında konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Çok konuşulup yorum yapılacak bir dönem değil. Karagümlüklü oyuncular neyi kutladılar? Her futbolcu sahaya kazanmak için çıkar. İyi oynadılar, kazandılar. Takım halinde kazandıkları için sevinirler. Tebrik ediyorum." ifadesinde bulundu.

'KUTLAMANIN NEDENİNİ ANLAYAMADIM'

Çebi, maç bitiminde Rachid Ghezzal'ın menajeri ve Karagümrüklü Ndao arasında yaşananları yorumladı. Beşiktaş başkanı şu şekilde konuştu; "Soyunma odası koridorlarındaki görüntüler bir kutlama gösteriyor. Küme düşmüyorsunuz da mı kutladınız, şampiyon mu oldunuz kutladınız? Bunu merak ediyorum. Ölene kadar bunu araştıracağım. Bu kutlamanın sebebi neydi. Maç kazanmaya sevinmeniz normal ama bu neyin kutlamasıydı."

Galatasaray'ın ligin son haftasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı hakkında da konuşan Çevi, Malatyaspor'dan şüphesi olmadığını, bu takımın hakkıyla mücadele edeceğini ve averaj takımı olmayacağını sözlerine ekledi.

Ahmet Nur Çebi, yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın genel durumundan da söz etti. "İzmir'e şampiyon olmaya gidiyoruz" diyen Beşiktaş başkanı, "Kupayı biz hak ettik. Son 2 maçta talihsizlik yaşadık. Bunları taraftarımıza unutturacağız" ifadesinde bulundu.

GALATASARAY'IN BAŞKAN YARDIMCISINA: BOŞ GEZEN

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı sonrasında yaşananlara da değinen Çebi Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'a şu şekilde cevap verdi; "Vodafone'da maç bitiminde yaşanan ve spor ruhuna yakışmayan olaylar bizleri üzdü. Sonuç ne olursa olsun fiziki müdahalenin izahı olamaz." ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerle ilgili görüşü sorulan Çebi, "Yusuf Günay'a mı düştü bu iş? Yusuf Günay boş gezenin boş kalfası! Yakışmadı ona! Kavga iddiaları külliyen yalan."

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr