21.05.2022-00:18 (Son Güncelleme:21.05.2022-00:18)

Afara Asuman Dabak kimdir, nereli, evli mi? Asuman Dabak kaç yaşında, gerçek adı nedir? Asuman Dabak hayatı ve biyografisi

Afara'nın bu haftaki konukları arasında yerini alan Asuman Dabak, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Asuman Dabak'ın gerçek adı nedir? Asuman Dabak'ın hayatı hakkında merak edilenler haberimizin içeriğinde yer almaktadır.

Başarılı oyuncu Uğur Aslan'ın eğlenceli sunumu ve sohbetleri ile her Cuma saat 00:15 de Kanal D ekranlarında yerini alan Afara programı büyük izleyici kitlesine ulaştı. Severek izlenen programın bu haftaki konukları arasında Asuman Dabak yerini aldı. Asuman Dabak'ın hayatı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Asuman Dabak hakkında merak edilenler...

Asuman Dabak hakkında merak edilenler...

1970 senesinde Manisa Akhisar'da dünyaya gelmiştir. Turizm otelcilik mezunu olan sanatçı, hiç bir oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen tiyatro hayatından sonra başarılarından dolayı televizyon karşısında yerini almıştır. Tiyatro, film, dizi ve seslendirme sanatçısı olarak bilinmektedir.

2007 yılında çocukluk aşkı olan avukat Ümit Birsel ile dünya evine girmiştir. Çiftin bir oğlu vardır. 2014 yılında da yollarını ayırmış, boşanmışlardır. 


tugcekzldmr@haber35.com.tr