02.07.2020-17:18 (Son Güncelleme:02.07.2020-16:59)

Adana'da Bir Genç Seyhan Barajında Boğuldu

Adana'da meydana gelen olayda, serinlemek için Seyhan Baraj Gölü'ne giren Hacı Mustafa Yıldız (28) boğularak hayatını kaybetti. Yıldız'ın arkadaşı ise kimse yardım etmedi diyerek feryat etti.

Olay, Adana'nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre Hacı Mustafa Yıldız, 2 arkadaşıyla birlikte Seyhan Baraj Gölü kıyısında gezmeye çıktı. Araçtan inen gençler bir süre sohbet ettikten sonra Yıldız serinlemek için suya girmek istedi. Arkadaşları Yıldız'ı uyarırken, Yıldız uyarıları dikkate almadı ve suya girdi.

Yıldız bir süre sonra suda çırpınmaya başlarken, arkadaşları da yüzenlerden yardım istedi. Sudan çıkamayan Yıldız derine batarken arkadaşları durumu ekiplere bildirdi. Su altı polisleri Yıldız'ı sudan çıkarttı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemelerde gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yıldız'ın arkadaşların biri ise "Kimse yardım etmedi. Yüzenler vardı, yardım istedik, korktular, arabalarına binip gittiler. Biz yüzmek için gelmedik, manzaraya bakmaya geldik. Mustafa 'yüzme biliyorum' dedi ve girdi. Allah’ım ne olur, ona bir şey olmasın." diyerek feryat etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr