13.07.2021-20:28 (Son Güncelleme:13.07.2021-20:35)

Adana Demirspor David Luiz'i İstiyor!

Transferin en çok dikkat çeken kulüplerinden biri olan Adana Demirspor, dünyaca ünlü yıldız oyuncu David Luiz transferinde çok önemli bir aşama kaydederek resmi imza için geri sayıma geçti.

Spor Toto Süper Lig'e 26 yıllık bir aranın ardından tekrardan merhaba diyen Adana Demirspor transferde arka arkaya hamleler yapmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli eski Galatasaraylı Younes Belhanda ve son olarak Fatih Karagümrük'te forma giyen Arjantinli oyuncu Castro ile anlaşma sağlamıştı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın önderliğinde gerçekleştirilen transfer hamlelerinde arka arkaya bombaları patlatan Adana Demirspor tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın yönetim ile gerçekleştirmiş olduğu transfer zirvelerinde takviye yapılacak olan bölgeler netleştirirken stoper bölgesine bir takviye isteyen Aybaba, Başkan Murat Sancak ile birlikte yaptığı görüşmeler sonucunda yıldız futbolcu David Luiz'e yöneldi.

Geçtiğimiz sezon sonunda Arsenal ile olan sözleşmesi sona eren İngilizce kipi ile olan sözleşmesini uzatmaması nedeniyle bonservisini eline alarak serbest bir durumda kulüpsüz yer alıyor

Adana Demirspor, David Luiz'in menajeri aracılığı ile gerçekleştirmiş olduğu görüşmelerde özellikle bu sezon yapılan transferler oyuncuyu ikna etme konusunda önemli bir etken olurken Adana Demirspor'un David Luiz'e sunmuş olduğu proje Brezilyalı oyuncunun ilgisini çekti.

Başkan Murat Sancak'ın her fırsatta ilgilendiklerini belirttiği David Luiz için tüm ekonomik şartların zorlanacağı öğrenilmişti.

David Luiz transferinde sponsorların çok önemli bir rol oynayacağı öğrenilirken Brezilyalı futbolcuya yapılan son teklif 2.5 milyon euroluk bir garanti ücreti kapsıyor.

Brezilyalı oyuncu yapılan bu teklife sıcak bakarken sözleşmeye eklenecek olan başarı bonusları ve forma giyeceği maç bonusları konusunda pazarlıklar devam ediyor.

Önümüzdeki günler içerisinde Adana Demirspor'un yıldız futbolcu David Luiz ile anlaştığını resmi bir şekilde açıklaması bekleniyor.

Kariyerinde Benfica, Chelsea, Paris Saint Germain ve Arsenal gibi dünyaca ünlü kulüpleri bulunduran David Luiz, son olarak forma giydiği Arsenal'de toplamda 73 karşılaşmada görev alırken 4 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr