15.01.2024-10:17 (Son Güncelleme:15.01.2024-10:44)
>

Sosyal medya fenomeni ve yazar Şeyma Subaşı, paylaşımları ve sansasyonel açıklamalarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor başlar başlamaz Dominik'e giden Subaşı'nın eski eşi Acun Ilıcalı ile barışmaya çalıştığı konuşulurken, yeni bir aşk dedikodusu yayıldı.

1


Şeyma Subaşı, Survivor başlar başlamaz zaman kaybetmeden Dominik'e gidince, herkes eski eşi Acun Ilıcalı ile barışmak istediğini düşünmüştü.

2


İddialar sürerken Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı ve uğruna Meksika'ya uçtuğu dedikoduları yayılmaya başladı. İddialara göre Şeyma'nın yeni aşkı Formula E CEO'su ve oldukça zengin.

3


Subaşı'nın yeni aşkını ve kim olduğunu öğrenenler ise "Yine zengin sevgili bulmuş" yorumları yaptı.

4


Meedo ile olan evliliği olduça kısa süren Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları ortalığı karıştırdı. Instagram'da 'kipkirmiziruj' isimli hesabın yaptığı paylaşıma göre, Subaşı'nın yeni aşkı Formula E CEO'su ve oldukça zengin.

5


Dominik'ten bir anda Meksika'ya Formula E yarışlarını izlemeye gitmeye karar veren Şeyma Subaşı'nın bunu yapmasının altında meğer bir sebep yatıyormuş.

6


Sosyal medyada "kipkirmiziruj" isimli Instagram hesabının iddialarına göre, Şeyma Subaşı'nın Meksika'da olmasının asıl sebebi Formula E CEO'suna gönlünü kaptırmış olması.

7


İddialara göre Subaşı'nın yeni aşkı 53 yaşındaki Alejandro Agag. Şeyma Subaşı ve Agag'ın beraber bir yemekte pozunun olması da sosyal medyadaki bu iddiaları güçlendirdi.

Acun için Dominik'e uçan Şeyma Subaşı bu kez aşkı için Meksika'ya gitti: Yeni aşkı öyle biri çıktı ki... İşte yılın zengini!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye Sertab Erener ile Eurovision sah...

Türkan Şoray'ın KKTC ziyaretine sağlık e...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

'Son'bahar mı? Demet Evgar'lı Bahar dizi...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Gülşen'in yeni klibi gündem oldu: Transp...

Engin Polat'tan aylar sonra maskeli payl...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasın...

Acun Ilıcalı'dan Survivor'ın kaderini de...