06.05.2022-08:55 (Son Güncelleme:06.05.2022-09:17)
>

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor All Star'da bu hafta 2 isim adaya veda etti. Elenenler kim oldu? İşte cevabı...

1


Herkesin hem karşı takımlarla hem de takım arkadaşlarıyla savaştığı yarışma Survivor'da bu hafta da işler karıştı.

2


Yarışmacılar bazen başarısız oldukları için bazen de sakatlandıkları için adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kalıyor.

3


Son olarak dün TV8 ekranlarında yayınlanan bölümde Merve'nin yarışma sırasında düşüp yaralanması herkesi şoke etti. Hemen doktor müdahalesi yapılan Merve'ye acı haber verildi.

4


Başarılı yarışmacının aşil tendonunun koptuğu öğrenildi. Sana söz vermiştim anne diyerek ağlayan Merve'nin bu halleri hem yarışmacıları hem de ekran başındakileri üzdü.

5


Oldukça uzun bir tedavi süreci isteyen bu sakatlık nedeniyle izleyicinin aklına Merve gidecek mi sorusunu getirdi. Acın Ilıcalı dün konseyde gerçeği söyledi.

6


Merve'nin, aşil tendonun kopması nedeniyle daha fazla yarışmaya devam edemeyeceğini söyleyen Acun Ilıcalı'nın üzgün hali gözlerden kaçmadı.

7


Son olarak adaya veda eden bir diğer isim ise gönüllüler takımından oldu.

8


Parviz de yaşadığı sakatlık nediyle adadan gönderildi. 2 başarılı yarışmacının veda haberi herkesi üzdü.

Acun daha fazla dayanamadı 2 yarşmacıyı birden kovdu! Adada işler iyice karıştı giden yarışmacılar Acun'a demediğini bırakmadı
ceydabiyiklioglu@gmail.com
ceydabiyiklioglu@gmail.com
BAKMADAN GEÇME

Türkiye'nin şehirlere göre boy ortalamas...

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın...

Titanik'in en zengin adamının cesedinde...

Otomattan kahve aldı hayatı karardı: ‘Gö...

Bilim dünyasını şaşkına çeviren olay: Ma...