13.09.2021-11:20 (Son Güncelleme:27.11.2021-14:41)

Trabzonspor'un ve Milli Takım'ın genç yeteneği Abdülkadir Ömür hakkında merak edilenleri derledik. Abdülkadir Ömür, hangi mevkide oynuyor? Başarıları nedir, kariyerindeki gol sayısı nedir?

1

Abdülkadir Ömür, Son Zamanlarda Yoğun Olarak Gündeme Çıkıyor!


Trabzonspor'un ve Milli Takım'ın 22 yaşındaki genç yıldızı Abdülkadir Ömür, son zamanlarda yoğun gündemde olan bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

2

Genç Yıldızın İnişli Çıkışlı Performansı Eleştiri Alıyor!


Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a davet edilen futbolcu son zamanlardaki inişli çıkışlı performansıyla eleştirilerin hedefinde yer almaya başladı.

3

Trabzonspor'un Genç Yıldızı Abdülkadir Ömür Kimdir?


Trabzonspor'un ve A Milli Takım'ın genç yıldızı Abdülkadir Ömür, 25 Haziran 1999 yılından Trabzon'da doğdu. Futbolcu futbola şuan oynadığı takım olan Trabzonspor'un altyapısında başladı. Abdülkadir Ömür sergilediği başarılı performans ile Trabzonspor'un altyapı kategorilerinde hızlı bir şekilde yükseldi. Futbolcu, 25 Nisan 2016 tarihinde Trabzonspor'un A Takımı ile profesyonel sözleşmeye imza attı. Futbolcu 150 bin euro karşılığında Trabzonspor'un A takımına imzasını attı. Abdülkadir Ömür, Türkiye Milli Takımı'nın da alt yaş kategorilerinin sürekli olarak formasını terletti. Futbolcu şuanda Türkiye A Milli Takımı'nın formasını terletiyor. Milli Takım'ın ve Trabzonspor'un yıldızından Türk futbolunun beklentileri ciddi anlamda büyük.

4

Abdülkadir Ömür Hangi Mevkide Oynuyor?


Abdülkadir Ömür öncelikli olarak orta sahanın sağında görev almakla beraber, on numara ve merkez orta saha pozisyonunda da görev alabiliyor.

5

Abdülkadir Ömür'ün Kariyerindeki Başarıları Nedir?


Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Trabzonspor ile 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

6

Abdülkadir Ömür'den Türk Futbolu Çok Şey Bekliyor!


Trabzonspor'un ve Milli Takım'ın yıldızı Abdülkadir Ömür, ne kadar inişli çıkışlı performans gösterse de genç yetenekten hem Trabzonspor hem de Türk futbolunun beklentisi büyük.

Abdülkadir Ömür Kimdir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR