08.06.2022-15:15 (Son Güncelleme:15.06.2022-15:58)

FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen'e kritik görev geldi. Bitigen, Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda oynanacak olan Finlandiya - Norveç karşılaşmasında düdük çalacak.

1

Hakem hakkında yeni gelişmeler var


Abdulkadir Bitigen ile ilgili oldukça dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

2

Zorlu görev onu bekliyor


Hakeme zorlu bir karşılaşmada görev verildi. Oynanacak olan o kritik maçta sorumluluk alacak.

3

Resmi açıklama yapıldı


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'FIFA kokartlı hakemimiz Abdulkadir Bitigen, Finlandiya ile Norveç takımları arasında 10 Haziran 2022 Cuma günü oynanacak Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası A grubu müsabakasını yönetecek.

4

Yardımcıları da açıklandı


Finlandiya'nın Turku şehrindeki Veritas Stadyumu'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakada Abdulkadir Bitigen'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Mustafa Savranlar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.' ifadelerine yer verildi.

5

Aldığı görev ilgi çekti


FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen'e verilen görev gerek Türk futbolu gerek yurt dışında ilgi çekti.

6

Gelişmeler takip edilmekte


Bu anlamda Finlandiya - Norveç karşılaşması ile ilgili gelişmeler gerek Türk futbolu gerek yurt dışında yakından takip edilmeye başlandı.

7

Performansı takip edilmekte


Hakemin yurt dışında oynanacak olan müsabaka sergileyeceği performans futbol otoriterleri tarafından büyük önem taşıyor. (Kaynak: Ajansspor.com)

Abdulkadir Bitigen, UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda oynanacak olan Finlandiya - Norveç maçında görev alacak!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR