05.07.2022-10:46 (Son Güncelleme:05.07.2022-12:43)

A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Zeki Çelik, Roma'ya transfer oldu!

İtalyan ekibi Roma 25 yaşındaki milli futbolcu Zeki Çelik'i kadrosuna kattı. Geride kalan sezonu Fransa ekibi Lille'de kapatan oyuncunun Roma'ya transferi büyük ses getirdi.

İtalya'nın köklü ekiplerinden Roma'dan çok konuşulacak bir transfer geldi. Roma, Fransa ekibi Lille'in formasını giyen A Milli Takım'ın yıldız ismi Zeki Çelik'i resmen renklerine bağladı. Oyuncu ile ilgili resmi açıklama geldi.

Resmen açıklandı

İtalyan ekibi Roma, Lille'in yıldız futbolcusu Zeki Çelik'i renklerine bağladığını resmen duyurdu. Oyuncu ile yapılan sözleşmenin ise 4 yıllık olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki sağ bek geride kalan sezon ise 40 karşılaşmada 3 gol ve 3 asistle oynamıştı.

Büyük ses getirdi

A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Zeki Çelik'in Fransa ekibi Lille'e transferi Avrupa'da büyük ses getirdi. Bu anlamda oyuncu ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye başlanmış durumda.


Kariyeri dikkat çekiyor

Futbola Bursaspor altyapısında başlayan Zeki Çelik ardından takımın A seviyesine yükseldi. Sonrasında ise Bursa Nilüfer takımına kiralık olarak gitti. Sonrasında ise İstanbulspor'un yolunu tuttu. İstanbulspor'daki başarılı performansıyla ise 2018 yazında Lille'e transferi gerçekleşti. Lille'de ise gösterdiği istikrarlı performansla ise kısa süre önce Roma'nın kadrosuna katıldı.

Önemli başarıları var

Zeki Çelik Fransa'nın Lille takımında 1 kez Fransız şampiyonluğu ve 1 kez Fransa Süper Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Futbolcu bu başarılarda çok büyük rol oynadı. Yıldız futbolcunun son olarak ise İtalya Serie A Ligi'nin önde gelen takımlarından Roma'ya transferi oldukça büyük yankı uyandırdı. Bu anlamda yıldız isimle ilgili gelişmeler dikkatle takip edilmekte.

mesutspor79@gmail.com