12.01.2022-16:46 (Son Güncelleme:19.01.2022-17:27)

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de oynayan Yusuf Yazıcı, Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer oldu.

1


Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de oynayan Yusuf Yazıcı, Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer oldu.

2


Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf Yazıcı ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. A Milli Takım'ın ve Lille'in futbolcusu olan Yusuf Yazıcı'nın, Lille'de forma şansı bulmakta oldukça zorlandığı aktarılıyordu.

3


Futbolcunun takımdan istediği biliniyordu. Bu anlamda hangi takıma transfer olacağı büyük merak konusu olan yıldız futbolcu Rus ekibi CSKA Moskova ile anlaştı.

4


A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı'nın sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla beraber Rus takımı CSKA Moskova'ya kiralandığı duyuruldu. A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı'nın satın alma opsiyonunun ise 12 milyon euro olduğu aktarıldı.

5


24 yaşındaki Yusuf Yazıcı bu sezon Lille ile 22 karşılaşmaya çıkıp 671 dakika sahada kaldı. Bu sürede milli futbolcu 1 gol ve 1 asistlik bir performans kaydetti.

6


Rus ekibi CSKA Moskova, A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı ile anlaştığını resmen duyurdu. Futbolcunun transferi ülkede büyük ses getirdi.

7


Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un tüm alt yaş katergorilerinde forma terletti. Oynadığı futbolla Trabzonspor'da A takıma kadar yükselen futbolcu, Trabzonspor'un A takımında göstermiş olduğu performansla gerek Trabzonspor takımının gerek Trabzonsporlu taraftarların sevgisini kazandı.

8


Yusuf Yazıcı A Milli Takımı'nın da güncel futbolcusudur. Kendisi ana mevki olarak on numara pozisyonunda oynamasının yanı sıra forvet arkası olarak görev alabilmektedir.

9


Ayrıca Fransa'da Lille'in lig şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştur.

A Milli Takım'ın Yıldız Futbolcusu Yusuf Yazıcı CSKA Moskova'ya Transfer Oldu!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR