24.05.2024-12:37 (Son Güncelleme:24.05.2024-12:37)

60 kilo verdi son hali görenleri şaşırttı: Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Pek çok dizide oynayan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, mide küçültme ameliyatı yaptırdıktan sonra 60 kilo verdi. Yeşim Ceren Bozoğlu son hali, Yeşim Ceren Bozoğlu kilo gibi terimler araştırma konuları arasında yer aldı. Peki Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Yalan dizisiyle setlere geri dönmeye hazırlanan Yeşim Ceren Bozoğlu, geçirdiği mide ameliyatının ardından tam 60 kilo vererek 50 kiloya düştü. Güzel oyuncunun son hali sosyal medyada gündem oldu. Peki Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

Ankara'da 29 Temmuz 1974'te dünyaya gelen Yeşim Ceren Bozoğlu, tiyatro, sinema ve dizi dünyasında sadece oyunculukla kalmayıp yönetmenlik, seslendirme sanatçılığı ve eğitmenlik gibi alanlarda da kendini göstermiştir.


Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Bozoğlu, kariyerine tiyatro ile başladı. "Kadınlar" adlı tek kişilik oyunuyla dikkatleri üzerine çekerek Cumhuriyet gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından "Yılın Genç Kadın Oyuncusu" seçildi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Şehir Tiyatroları ve Duru Tiyatro gibi önemli kurumlarda yer alan Bozoğlu, sadece sahnede değil aynı zamanda kamera önünde de başarılı işlere imza atmıştır. Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar ve Nejat İşler gibi pek çok ünlü oyuncu ile birlikte çalışmıştır. Bununla birlikte, Semih Kaplanoğlu, Ömer Uğur gibi tanınmış yönetmenlerle de projelerde yer almıştır.

kursat@haber365.com.tr