29.11.2020-14:01 (Son Güncelleme:29.11.2020-15:46)

3 İlde Okul Öncesine Uzaktan Eğitim

Üç şehirde okul öncesine uzaktan eğitim kararı alındı.

Koronavirüs (kovid-19) tablosu her geçen gün ağırlaşıyor. Pandemiyle mücadele çerçevesinde önlemler artırılıyor. Üç şehirde okul öncesi eğitim ve öğretime uzaktan sürdürülmesine karar verildi.

Bütün dünyayı tesiri altına alan koronavirüs pandemisinde vaka ve hasta sayılarında artış kaydedilmesi üzerine önlemler arttırıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yüz yüze eğitim gerçekleştirilen okul öncesi eğitim kurumlarında uzaktan eğitim kararının şehir ya da ilçe milli eğitim müdürlükleri aracılığıyla verilebileceğini bildirmişti.

HANGİ İLLERDE OKUL ÖNCESİ İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNE GEÇİLECEK?

TOKAT

Tokat'ta koronavirüs pandemisinin son durumu göz önünde bulundurularak İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yeni bir karar verildi.

30 Kasım-4 Ocak 2021 tarihleri arasında şehir genelindeki resmi anaokulu ile ana sınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim öğretim çalışmalarına uzaktan eğitim ile devam edilecek.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta da vaka ile hasta sayılarının artmasının ardından İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar almaya gitti.

Resmi ana okulları, ana sınıfları ile uygulama sınıfları için 4 Ocak 2021 tarihine dek uzaktan eğitim sistemine geçiş yapılacak.

KIRKLARELİ

Kırklareli'nde de tespit edilen vaka ve hasta sayılarında artış nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni önlemlere gidildi.

Resmi ana sınıfı ile uygulama sınıflarında haftada beş gün uzaktan eğitim yapılacak, bağımsız anaokulları ve özel eğitim anaokullarında da eğitim sürecek.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr