24.06.2022-12:20 (Son Güncelleme:25.05.2023-16:52)

23 yaşındaki 34 çocuğu olan anne, sosyal medyada olay yarattı. Bütün çocuklarına nasıl sahip çıktığını anlatan bir video yayınladı. Bir gününü 1 dakikaya sığdıran genç kadının o videosu kısa sürede viral oldu. İşte o görüntüler...

1

23 yaşında 34 çocuk annesi


23 yaşındaki genç kadın 18 yaşındayken anneliğe başlamıştı. 5 senede 34 çocuğu oldu. Aynı evde yaşamakta zorlanıyor.

2

Bakımlarından yoruluyor


Çocuklarının bakımıyla ilgilenmekten çok yorulduğunu belirten genç anne, TikTok hesabından paylaşım yaptı.

3


Günlük rutinini paylaştığı o video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

4

Sahipsiz çocukları sahipleniyor


Genç anne Malavi’de yaşayan sokak çocuklarına ve yetimlere annelik annelik yapıyor. Genç anne You Are Not Alone (Yana) isimle organizasyon kurdu.

5


Sosyal medya hesabından “Bütün çocuklar terk edilmiyor. Kimi öksüz, kiminin tek ebeveyni var, kiminin iki ebeveyni var ama o ebeveynleri tarafından terk edilmişler. Onlara eğitim, yetkilendirme ve beceriler sağlıyorum.” sözlerini paylaştı.

6


Genç anne, “Çocuklar akşam 7'de yatarlar, ancak gece vardiyası gerçekten o zaman başlar, çünkü birçok bebek beslenmek için uyanır. “Onları beslemem, bezlerini değiştirmem ve aynı zamanda işe ve ertesi güne hazırlanmam gerekiyor” cümleleriyle devam etti.

7


Sosyal medyada büyük ilgi gören bu videoya binlerce beğeni ve yorum geldi. Genç annenin itirafı sosyal medyayı birbirine kattı.

8


Bir kullanıcı “Hepsi için harika bir şey yapıyorsun! Aynen böyle devam!!" Bir başkası, “Tanrı sizi bol bol mükafatlandırsın” yorumunu yaptı.

23 yaşındaki 34 çocuğu olan anne günlük hayatını paylaştı! O görüntüler kısa sürede viral oldu
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın...

Otomattan kahve aldı hayatı karardı: ‘Gö...