Zuhal Topal'ın 'Başörtülü Fotoğrafı' Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü sunucu Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner'le geride bıraktığımız aylarda Dubai'ye tatile çıktı.

28.07.2017-10:58 - (Son Güncelleme: 28.07.2017-09:31) Zuhal Topal'ın 'Başörtülü Fotoğrafı' Sosyal Medyayı Salladı!

Reyting rekorları kıran 'Zuhal Topal'la' izdivaç programının ünlü sunucusu Zuhal Topal, geride bıraktığımız Nisan ayında müzisyen eşi Korhan Saygıner'le Dubai'ye tatile gitti. Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın tatilden eşi Korhan Saygıner ile birlikte yer aldığı 'başörtülü fotoğrafı' ise büyük ses getirdi. İşte o fotoğraf...

Ünlü sunucu Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner, Dubai'de çöl safarisi yaptı.

Astronot kıyafetleriyle su altında köpek balıkları ve vatozlar arasında yürüyen Saygıner çifti ayrıca, Emirate of Dubai bölgesinde 14 yaşındaki Yunus Hilma'yla da yüzmeyi ihmal etmediler.



İşte sevilen Sunucu Zuhal Topral ve eşi Korhan Saygıner'in Dubai tatilinden yansıyan diğer fotoğraflar...



ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Star TV ekranlarının bir numaralı izdivaç programının sunucusu Zuhal Topal, 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun olan ünlü oyuncu Topal, oyunculuk anlamındaki asıl çıkışını Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Sihirli Annem' dizisinde hayat verdiği 'Suzan' karakteri ile yapmıştır. Ünlü sunucu Topal, geride bıraktığımız 2008 yılında müzisyen Korhan Saygıner'le dünyaevine girdi. Ünlü çiftin, Lina adında bir kız çocukları vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal