14.05.2020-15:48 (Son Güncelleme:29.03.2024-11:22)


1

Ziraat Bankası temel ihtiyaç destek kredisi başvuru işlemi, salgın sebebiyle kredi ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Salgın dönemi için getirilen ekonomik önlemlerin arasında olan ve 3 kamu bankası aracılığıyla temin edilen temel ihtiyaç destek kredisi, hem uygun faiz oranı hem de 6 altı ay geri ödemesiz olma özellikleriyle dikkatleri çekiyor. Ziraat Bankası da, uygun faiz oranıyla altı ay sonra ödemeli 1000 lira ile 10.000 lira arasında destek kredisi sağlayan 3 bankadan biri. 2020 Ziraat Bankası bireysel ihtiyaç kredisi başvuru sonuçları sorgulamayla alakalı detaylar ayrıntılar haberimizde...



2

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası aracılığıyla yapılan açıklamada temel bireysel ihtiyaç kredisi başvurularıyla alakalı ayrıntılar paylaşıldı. Bankanın açıklaması: "İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamadan Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredi kullanmak mümkün. Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz. Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz."



3

KREDİ BAŞVURUM HANGİ AŞAMADA?

KREDİ BAŞVURUM HANGİ AŞAMADA?

Kredi Başvurunuzun güncel halini İnternet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresi üzerinden takibini yapabilirisiz.



4

KREDİYLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER NELERDİR?

KREDİYLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER NELERDİR?

"Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterileri finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyoruz. Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşterilerimiz; 10.000,-TL'ye kadar, 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli, Aylık Eşit Taksitli, Kredi kullanabilecektir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR