Zinedine Zidane PSG İle Anlaşmaya Çok Yakın!

Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'den hocası Zinedine Zidane ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Zinedine Zidane'nın adı Manchester United ile anılırken futbolcunun PSG ile prensip olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi.

19.11.2021-16:43 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-18:08) Zinedine Zidane PSG İle Anlaşmaya Çok Yakın!

Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'den hocası Zinedine Zidane ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Zinedine Zidane'nın adı Manchester United ile anılırken aslında teknik adamın PSG ile prensip olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Ünlü teknik adam Zinedine Zidane ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Pochettino ile yolları ayırmaya hazırlanan Paris Saint Germain, Fransız teknik adam Zinedine Zidane'ı gözüne kestirdi. Zinedine Zidane ile yapılan ilk görüşmelerin ise çok olumlu geçtiği belirtiliyor.

ZİNEDİNE ZİDANE TERS KÖŞE YAPTI

Mundo Deportivo'nun haberine göre Zinedine Zidane ile yapılan görüşmelerin ardından adı Manchester United ile anılan deneyimli çalıştırıcı, PSG'nin başına geçmesi halinde Cristiano Ronaldo'nun ardından Arjantinli yıldız Lionel Messi ile de çalışmış olacak.
Fransız çalıştırıcı Zinedine Zidane, Manchester United'ın teklifini takım çalıştırmak istememesi dolayısıyla reddetmişti. Fransız hoca Zinedine Zidane'nın yaptığı açıklamada, 'Yaz döneminde görüşelim" dedikten sonra PSG'ye yeşil ışık yakması kafaları oldukça karıştırdı.
Eski Fransız yıldız ve şuanda teknik adam olarak kariyerine devam eden meşhur futbol adamı Zinedine Zidane ile ilgili gelişmeler futbol dünyası tarafından çok büyük heyecanla takip ediliyor. Fransız çalıştırıcının Paris Saint Germain takımının yeni teknik direktörü olması durumu gerek Paris Saint Germain taraftarları gerek tüm futbolseverler tarafından büyük heyecan uyandırdı. Teknik adamla ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Futbol adamından gelen bu haber İngiliz ekibi  Manchester United'da moralleri bozdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal