Zidane Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane Galatasaray maçı öncesi basın toplantısında açıklaalrda bulundu.

21.10.2019-19:53 - (Son Güncelleme: 21.10.2019-19:52)

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane yarın oynanacak olan Galatasaray maçı öcesi basın toplantısı düzenledi.

Zidane Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladıklarını belirtirken, "Herkesten çok oyuncularım kazanmak istiyor. Hepimiz fazlasıyla motiveyiz, Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. Hangi durumda, hangi pozisyonda olduğumuzu biliyorum. Yarınki maç için 3 puan almalıyız. Bunun farkındayız. Elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Zidane, "Geçen sezondan değil bu sezondan bahsetmemiz lazım, her zaman kazanmak isteriz ama her zaman iyi oynayamayabiliyorsunuz. Biz Real Madrid'iz, hata yapma lüksümüz yok ama futbolda bazen böyle şeyler yaşanabiliyor. Herkesten çok oyuncularım kazanmak istiyor. Hepimiz fazlasıyla motiveyiz, Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. Hangi durumda, hangi pozisyonda olduğumuzu biliyorum. Yarınki maç için 3 puan almalıyız. Bunun farkındayız. Elimizden geleni yapacağız." açıklamasında bulundu.

Real Madrid'teki geleceği hakkında açıklamalarda da bulunan Zidane, "Dedikodular elbette beni rahatsız ediyor. Ben elimden geleni yapacağım. Yarın itibarıyla üç puan almaya başlamak istiyoruz. Gelecek hakkında karar verecek olan başkandır. Ben elimden geldiğince Real Madrid'de kalmak istiyorum. Ben burada kalmaktan ve bir an önce kazanmaya başlamaktan yanayım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal