10.10.2019-13:16 (Son Güncelleme:31.01.2022-12:42)


1

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

8 Temmuz 1991 tarihinde Çanakkale'de dünyaya gelen Zeynep Bastık, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Bir dönem Murat Dalkılıç'ın vokalistliğini de yapan güzel şarkıcı Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç'ın Lüzumsuz Savaş isimli şarkısına da birlikte düet yapmış ve geniş kitlelerce bunun sayesinde tanınmıştır.



2

Zeynep Bastık, daha sonraki dönemlerde kendi albümünden çıkış parçası olan Fırça şarkısı ile de müzik dünyasına ilk adımlarını attı.



3

Eski bir Türk Halk Müziği sanatçısı olan anneannesi Kamuran Gurbet, bağlama sanatçısı dedesi Erol Atılgan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Konservatuarında öğretim görevlisi olarak bulunan Teyzesi Eylem Atılgan Derçin sayesinde müzik ve sanat ile iç içe bir çocukluk geçiren Bastık, Lise eğitimini yarıda bırakıp daha sonra dışarıdan eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimi almamıştır.



4

ZEYNEP BASTIK BOYU VE KİLOSU KAÇ?

ZEYNEP BASTIK BOYU VE KİLOSU KAÇ?

7 yıl süresince dans eden Zeynep Bastık bir dönem de Anadolu Ateşi grubu içerisinde dans etti. Bir dönem tiyatro'da sahne aldı. Ardından İzmir Kordon'da rock şarkıları söylediği Jackpot isimli bir müzik grubunun solistliğini yaptı. Başarılı şarkıcı 1.63 metre ve 52 kilodur. Şarkıcı Zeynep Bastık aynı zamanda menajeri olan eşi Tolga Akış ile birlikte yaşıyor.



5

ZEYNEP BASTIK EŞİ KİM?

ZEYNEP BASTIK EŞİ KİM?

Zeynep Bastık'ın hem eşi hem de menajeri olan Tolga Akış 1984 Bursa doğumludur. Üniversite için İstanbul'a gelen Akış, erken yaşta çalışmaya başlar. Reklam ajanslarında uzun süre çalışan Tolga Akış Temmuz 2021'de Zeynep Bastık ile dünya evine girdi.



6

Müzikal açıdan akustik yönde ilerleyen Bastık, çıkardığı ilk albümde disko tarzında müzik yaparak herkesi şaşırttı. Müzisyenlik yanında oyunculuk kariyeri de olan ünlü şarkıcı, Yasak Elma, Adı Mutluluk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde oynadı.



7

Edis'le yaptığı dansdan sonra magazinde büyük konu olan Zeynep Bastık'ın kocası sessizliğini bozdu. Konuyla alakalı sosyal medyada, açıklamalarda bulundu. Bu çok konuşulan olay üzerine çift aldıkları acı haber ile yıkıldı.



8

ZEYNEP BASTIK'IN KAYINBABASI HAYATINI KAYBETTİ

ZEYNEP BASTIK'IN KAYINBABASI HAYATINI KAYBETTİ

Geçen yıl temmuz ayında şarkıcı Zeynep Bastık ile nikah masasına oturan Tolga Akış'ın babası Mustafa Tekin Akış, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Tolga Akış, babasının fotoğrafını paylaştı, "Bu dünya seni tanıdığı için çok şanslı canım babam. Kocaman kalbine sığdırdığın onca arkadaş, dost, çocuk ve sahipsiz hayvan seni binlerce evde anmaya, hikayelerini anlatmaya, yaşatmaya devam edecek. Hepimizde izin çok derin. Artık bizim için her yerdesin. Seni çok seviyorum" şeklinde not ekledi.



9

Zeynep Bastık ise, "Tekin babam... Güzel kalbin, çocuksu ruhum ve içindeki ruhun ve içindeki sonsuz sevgi ile bana çok şey öğrettin. Seni tanıyabildiğim için ailene girebildiğim ve seni bu kadar çok sevebildiğim için ne şanslıyım... Her zaman yanımda ve kalbimde olacaksın" notunu düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr