Yusuf Günay: "Galatasaray hiçbir zaman yarıştan kopmaz"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Günay, “Galatasaray hiçbir zaman yarıştan kopmaz, her zaman liderliğe oynayacak bir karaktere sahip” diye konuştu.

21.12.2019-14:55 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-14:48) Yusuf Günay: "Galatasaray hiçbir zaman yarıştan kopmaz"

Galatasaray'ın Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Rizespor kura sonucu ve Galatasaray'ın ligdeki planları ile alakalı Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel konuşmalar yaptı.

"TÜRKİYE KUPASI DENİNCE İLK AKLA GELEN TAKIM GALATASARAY"

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kurasında Çaykur Rizespor'la eşleşmelerini yorumlayan Günay, “Rizespor bu turda rakibimiz oldu, ilk maç Rize'de 2'nci maç bizim stadımızda oynanacak. Türkiye Kupası denince tabii ki ilk akla gelen takım Galatasaray. Bu kupayı 18 kez kazandık. İlk oynandığı sene de kupanın sahibi olduk ve son şampiyon da biziz. Ümit ediyoruz ki bu sürede yine bu kupayı müzemize götürmek en büyük hedefimiz, bunu da gerçekleştirecek güçteyiz, motivasyonumuz tam. Güzel maçlar olsun istiyoruz, zaten Türkiye Kupası renkli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor” dedi.

“GALATASARAY HER ZAMAN LİDERLİĞE OYNAYACAK BİR KARAKTERE SAHİP”

Galatasaray'ın şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyleyen Günay, “Galatasaray hiçbir zaman yarıştan kopmaz, her zaman liderliğe oynayacak bir karaktere sahip. Bu sürede şampiyonluğun en büyük adayı biziz, bunu da zaten herkes görecek” diye konuştu.

"TRANSFERLERLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR DEVRE ARASINDA"

Galatasaray’ın transfer için yaptığı çalışmalar hakkında da konuşan Günay, “Transferle ilgili son maçı oynamadan herhangi bir konuşma yapmamız çok doğru değil diye düşünüyorum” diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal