05.05.2022-08:25 (Son Güncelleme:05.05.2022-09:34)


1

Bir insanın beden dili onun konuşma anında, sinirliyken ya da mutluyken yaptığı hareketler aslında kişiliğini yansıtmaktadır. Bu size şaşırtıcı geliyor olabilir. Ama ellerinizi yumruk yapma şekliniz sizin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstergesidir.



2

Baş Parmak İçerideyse

Baş Parmak İçerideyse

Ellerinizi yumruk yaptığınızda baş parmağınız içeride ise büyük ihtimal siz zeki ve geveze birisiniz. İnsanlara genellikle başta sessiz ve somurtkan bir yapıda insanmışsınız hissini veriyorsunuz. Bu yüzden yeni arkadaşlıklar kurmak sizin için biraz zor olabilir. Ama ilişkileriniz ilerlediğinde insanlar sizin daha yumuşak yapıda bir insan olduğunuzu anlayacaktır. Dikkatli ve düşünceli bir yapıya sahipsinizdir.



3

Baş Parmak Üstteyse

Baş Parmak Üstteyse

Genellikle ellerinizi yumruk yaptığınızda baş parmağınız üstteyse bu sizin dünyadaki en enerjik insan olduğunuzun göstergesidir. Dolayısıyla yeni şeyler öğrenmek ve bir yerlere ulaşmak için bir anda koşmaya çalışan bir yapınız vardır. İnsanlara oldukça güven veren bir yapınız var. Oldukça da fedakarsınız.



4

Baş Parmak Yukarıya Dönükse

Baş Parmak Yukarıya Dönükse

Bilgili ve becerikli olmanıza rağmen bir o kadar da alçak gönüllüsünüz! Görünüşte imkansız olarak gözüken birçok fikri üretebilen pratik bir zekanız var. Dünyayı keşfetmeye bayılıyorsunuz ve daha da iyisi keşfetmek için çaba harcıyorsunuz. Herkes sizi yürüyen bir ansiklopedi gibi görüyor ve konularda sizden tavsiye almak isterler.



5

Baş Parmak Kenarıdaysa

Baş Parmak Kenarıdaysa

Pratik zekalı ve ağırbaşlı birisiniz. "Herkes kendi yolunu kendi çizer" sizin sloganınızdır. Vermiş olduğunuz karardan caymayan ve asla kendinizden taviz vermeyen bir yapınız var. Sizin özgüveninizi sarsan tek şey başarısızlık korkunuz yüzünden cesur kararlar alamamak. Arkadaşlarınız sizin nazik olmanıza, güvenilir olmanıza ve zekanızı oldukça değer veriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR