YPG/PKK Tarafından Evleri Yakılan Suriyeli Kadın O Anları Anlattı

YPG/PKK'lı teröristlerce evi kundaklanan Suriyeli kadın, teröristlerin bir gece kendilerine fiziksel şiddet uygulayarak evlerinden attığını anlattı.

21.12.2019-13:49 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-13:50)

Suriye'de, Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn'da insanlar yaşadıkları YPG/PKK zorbalığını anlattı.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter adresinden, YPG/PKK'lı teröristlerin yakarak kullanılamaz hale getirdiği Suriyeli bir ailenin evinin görüntüleri aktarıldı. Söz konusu görüntülerde, kent merkezindeki bir caddede ikinci kattaki evleri teröristler tarafından yakılan Suriyeli bir kadın olay sırasında yaşadıklarını kameralara anlattı.

"Türk askeri geldi ve bize sahip çıktı"
Yanan eşyalar arasında bulduğu çocuklarına ait fotoğrafı temizleyen kadın, YPG/PKK'nın kendilerini zorla evlerinden attığını dile getirdi.
Teröristlerin bir gece kendilerini döve döve evlerinden attığını dile getiren Suriyeli kadın, "Yanımıza eşyalarımızı almamıza bile izin vermediler. Evimizi de yakmışlar. Türk askeri geldi ve bize sahip çıktı. Her işimize yardımcı oldular. Gelip evimize baktık, bütün ev pislik içinde. Evlerimizi toparlamak için sizden yardım istiyoruz. Biz burada bu halde nasıl yaşayalım." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal