27.11.2021-16:10 (Son Güncelleme:27.11.2021-16:22)


1

Yaşanan olaylar sonrasında ortaya çıkan gerçekler Aile ve Politikalar Bakanlığını harekete geçirdi. ailenin 1 ve 15 yaşındaki kız çocukları ile 18 yaşından küçük 2 erkek çocuğu devlet korumasına alındı.



2

Olay günü çadırda olduğu belirtilen ve ifadesi için gözaltına alınan daha sonrasında ise serbest bırakılan anneanne Müslüme Yağal, basın mensuplarının sorularını açıkladı.



3

Yağal, "Ben burada duruyorum ama bunları duyunca da kendimi kaybederim diye korkuyorum. Söylentiler, yazılanlar nedeniyle kafamızı kaldıracak halimiz kalmadı. Dünürümüz Ayşe Yağal, iddia edilenleri duyduktan sonra kötü oldu. O günden bu yana hasta yatıyor. Yiğitken kel olduk" açıklamasında bulundu.



4

Ülkede büyük ses getiren Müslüme cinayeti sonrası açıklamalarda bulunan İbrahim Yağal, yaşananların korkunç olduğuna dikkat çekerek, "Çok üzücü bir olay yaşadık. Hem bu olayı iki taraflı yaşadık. Birincisi Sarıkeçililer üzerinden, ikincisi ise kendi açımdan söylüyorum, aynı soy ismini taşımamızdan dolayı daha çok üzüldük. Bu acı bizim kadar, herkesin acısıdır. Büyük bir acı yaşadık, istemediğimiz bir acıyı yaşadık ama yaşananlar hep Sarıkeçililere mal ediliyor. Aslında Sarıkeçililerde bugüne kadar yaşanmış böyle bir olay yok. Adli süreç devam ediyor. Ortada net bir sonuç yok ama paylaşımlar, haberler, sosyal medya buralarda değişik haberler yayılıyor. Yargı mutlaka bir sonuca varacaktır. Yargının sonucuna göre, gereken neyse o yapılır" dedi.



5

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR