Yılmaz Morgül'ün Anne Acısı Yürekleri Dağladı! Sunduğu Programı Ağlayarak Terk Etti

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, sunuculuğunu yaptığı “Gelinim Mutfak’ta” yarışmasında gözyaşlarına boğuldu. Morgül annesi için ağlayarak stüdyoyu terk etti.

10.01.2021-09:22 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-11:29)

Şarkıları ve sempatik tavırlarıyla bilinen Yılmaz Morgül, şu sıralar sık sık sunucu değiştiren Gelinim Mutfakta isimli programın yeni yüzü olmuştu. Morgül sunucusu olduğu programda duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Morgül, ağlarak stüdyoyu terk etti. İşte Morgül’ün ağlamasının arkasında yatan nedenler…

YILMAZ MORGÜL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yılmaz Morgül sunucusu olduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında duygu dolu anlar yaşadı. Programa kattığı enerji ve eğlenceli dakikalar ile yarışmaları güldüren Morgül, bu kez anlattığı bir anı ile yarışmacıların içini parçaladı. Yarışmacılardan Yeşim le kayınvalidesinin aralarındaki tartışma, Morgül’ü annesinin bir hatırasına götürdü. Ünlü şarkıcı annesinin Alzheimer olduğunu söyleyerek şu sözleri ekledi; “Annem yatalak, her gün ona baktığımda çok üzülüyorum. Bebek gibi hiçbir şey söyleyemiyor.” Bunun üzerine stüdyoda bulunan herkes duygularına yenik düştü. 

morgül

MORGÜL STÜDYOYU TERK ETTİ

Ünlü şarkıcı Morgül, Alzheimer annesi hakkındaki gerçekleri sunucusu olduğu programda anlattı. Morgül, annesinin yatalak olduğunu ve bu yatalak hale nasıl geldiğini anlattığı sırada göz yaşlarına hakim olamadı. Anlattığı olaylara daha fazla dayanamayan Morgül, ağlayarak stüdyoyu terk etti. Yarışmacılar ise Morgül’ün anılarına hem çok üzülerek hem de stüdyoyu ağlayarak terk etmesine dayanamayarak duygu dolu anlar yaşadılar. 57 yaşındaki şarkıcının anne acısı yalnızca stüdyodaki yarışmacıları değil, ekran başındaki seyircileri de oldukça etkiledi. Yarışmanın bundan sonraki seyrinde Yılmaz Morgül’ün nasıl bir ruh haline sahip olacağı ise hayranları arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal