28.05.2022-07:40 (Son Güncelleme:28.05.2022-10:25)


1

Bir döneme damga vuran Yılan Hikayesi aradan yıllar geçse de konuşuluyor.



2

Yılan Hikayesi oyuncularının şimdiki halleri merak konusu.



3

Yılan Hikayesi dizisinin unutulmaz karakteri Rambo Berk'in son hali ise tanınmaz halde.



4

Komedi türünde dizilerde yer almayan Ferhat Yılmaz artık daha dramatik yapımlarda yer alıyor.



5

USTA ÇIRAK İLİŞKİSİ ÇOK MÜHİMDİ

USTA ÇIRAK İLİŞKİSİ ÇOK MÜHİMDİ

Oyuncu, "Nasıl bir setti ve şimdi ile nasıl farklar görüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı veriyor, "15-20 sene önceki setlerle şimdi arasında ciddi farklar var. Özellikle saygıyla ilgili. İyi insan mı, işini iyi yapıyor mu? O zamanlar bu tarz detaylar önemliydi. Usta-çırak ilişkisi de çok mühimdi. 'Yılan Hikayesi'nin oyuncu ve hikaye uyumu müthişti. En önemlisi de çok inandırıcıydı. Her şey doğru kurulmuştu. Şimdi 3 nesil, Rambo'yu biliyor. Geçen yıllara kadar Kanal D, her yaz diziyi tekrar yayınlıyordu.



6

AYRILMAK HİÇ KOLAY OLMADI

AYRILMAK HİÇ KOLAY OLMADI

Yılmaz, Yılan Hikayesi dizisinin bitişini şu sözlerle anlattı, "Yaşadığımız mahalleyi kaybettik gibi... 4 sene beraberdik, ayrılmak hiç kolay olmadı. Her gün birlikteydik. Üzüldük tabii, boşluğa da düştük."



7

KİLOLUYKEN BUNLARI YAPAMAZDIM

KİLOLUYKEN BUNLARI YAPAMAZDIM

Uzunca bir zamandır komedi tarzında rollerde yer almayan ve dramatik oyunculukta kendini bulan Yılmaz, "Sizin komediden sıyrılmanızı sağlayan kilo vermeniz mi yoksa yaş almanız mı oldu?" sorusuna şöyle yanıt verdi. :"Aslına bakarsanız olayın, bunlarla hiç alakası yok. İyi oyuncu olup olmamanızla alakalı, yeteneğinizle ilgili bir şey. TV'deki ilk ciddi karakterim TRT'deki 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisindeki emekli albay rolüm. Orada 'Canım benim' sözüm çok ünlendi. Kötü adamdım ama kara mizah yapıyordum. O zaman bayağı kiloluydum. Ardından mide ameliyatı ile 70 kilo verdim. Zayıflayınca da rol yelpazem genişledi. Şimdi 4 nala at binebiliyorum. Atın üzerinde ok ve mızrak atıyorum. Kiloluyken bunları yapamazdım" dedi.



8

Şimdiki hali...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR