09.09.2020-15:12 (Son Güncelleme:25.04.2024-16:42)


1

Yiğit Marcus Aral’ın Boğaz’daki evinde verdiği parti sonrası covid-19 testinin pozitif çıktığı iddia edilmişti. Bazı katılımcıların coronavirüse yakalandığı parti sonrası açıklama yapan Şevval Şahin ise çevresindekilerin covid-19 testlerinin pozitif çıktığını belirterek iddiaları doğrulamıştı. Bunun üzerine ünlü çift karantinaya alınmıştı. Ancak Şahin ve Aral, karantinada olmalarına rağmen lüks villalarında yabancı dostlarını ağırladı.



2

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın evinde verdiği parti sonrası coronavirüse yakalandığı iddia edilmişti.



3

İddiaların ardından açıklama yapan Şevval Şahin, kendisine yapılan coronavirüs testinin negatif çıktığını belirterek şunları söylemişti:



4

‘Sağlığımız ile ilgili hiçbir şikayetimiz yok, biz çok iyiyiz. Çevremizdeki çoğu kişinin testi pozitif çıktığı için karantinadayız. Ve tedbir amaçlı evde ozon tedavisi görüyoruz. İkinci testi de birkaç gün sonra yapacağız. Her şey o zaman netleşecek. Parti ile bu durumun ilgisi olup olmadığını anlamak çok zor. Bu yüzden bu konuda kimse net bir bilgi veremiyor’



5

Rumelihisarı'ndaki Boğaz manzaralı lüks villada karantinaya giren Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral, 14 gün kuralına uymadı. Karantinayı tamamlamayan çift, Aral’ın villasında İsveçli dostlarını misafir etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr